Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 22.09.2008.

16:34

Braća Đoković i Troicki u Bangkoku

Novak Đoković postavljen je za prvog nosioca na turniru koji se igra u Bangkoku za nagradni fond od 576.000 dolara.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Đoković će u prvom kolu biti slobodan, a na tom takmičenju nastupiće i Viktor Troicki i Marko Đoković, mlađi brat trećeg tenisera sveta, koji je kao 1.734 igrač na ATP listi dobio poziv organizatora. Novak Đoković će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz meča u kome se sastaju Francuz Žilijen Beneto i Nemac Simon Štadler, a protivnik u četvrtfinalu mogao bi da mu bude Šveđanin Robin Soderling.

Za ulazak u finale verovatno bi se borio protiv Finca Jarka Nieminena ili Čeha Tomaša Berdiha.

Troicki u prvom kolu igra protiv veterana iz Francuske Fabrisa Santoroa, a ukoliko ga savlada u drugom bi se sastao sa Jirgenom Melcerom iz Austrije ili Donaldom Jangom iz SAD. U četvrtfinalu bi ga čekao drugi nosilac Francuz Žo Vilfrid Conga.

Marko Đoković je već na startu turnira dobio čini se nepremostivu prepreku, jer će mu protivnik biti peti nosilac Nieminen.

Braća Đoković će nastupiti i u dublu, a protivnici u prvom kolu biće im Francuzi Santoro i Conga. Troicki će u dublu igrati sa Francuzom Gaelom Monfilsom i njih dvojica će na startu igrati protiv Soderlinga i Holanđanina Vasena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve