Nova vest
Rukomet

Nedelja, 01.12.2019.

09:40

Novi kiks šampionki, Brazil remizirao sa Francuskom

Rukometašice Francuske odigrale su nerešeno 19:19 protiv selekcije Brazila u svom drugom meču na šampionatu Sveta.

Izvor: SN

Autor: SN

Novi kiks šampionki, Brazil remizirao sa Francuskom
EPA-EFE/YOAN VALAT

Aktuelni šampion Evrope i Sveta, rukometašice Francuske, još uvek nisu okusile pobedu na Svetskom šampionatu.

Francuskinje su posle poraza u prvom kolu od Južne Koreje rezultatom 29:27 remizirale sa selekcijom Brazila, koja je poražena od Nemačke na startu Svetskog prvenstva.

Na ovom meču smo mogli da vidimo 60 minuta fantastičnog rukometa i rezultatsku klackalicu već na samom početku utakmice. Posle dobrog starta Brazila usledila je serija Francuske od 4 gola, pa su aktuelne evropske i svetske šampionke na poluvremenu vodile sa 10:7.

U nastavku, Brazilke su odigrale dosta bolje, prvo stigle do 13:13, a ubrzo i do vođstva od 16:15. Do kraja su uspele da iznesu meč, izvukle su remi sa ekipom koja je bila veliki favorit.

Za najbolju igračicu na meču proglašena je golman Francuske – Amandin Lejno, dok su se golovima istakle Klo Buke, Lora Filip i Beatris Eviž sa po tri gola. U ekipi Brazila, po tri pogotka postigle su Bruna de Paula, Tamirez Arauho, Ana Paula Rodrigez Belo i Adriana de Kastro.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve