Nova vest
Rukomet

Ponedeljak, 21.01.2019.

22:07

"Panceri" jači od "kauboja" – Hrvatska bez šanse za medalju!

Muška rukometna reprezentacija Nemačke pobedila je Hrvatsku sa 22:21, u trećem meču druge faze Svetskog prvenstva u Danskoj i Nemačkoj.

Izvor: PT

Autor: PT

Foto: Getty Images

Ovim porazom Hrvatska je ostala bez šanse da se plasira u polufinale, pošto imaju tri boda manje od Francuske i Nemačke, koje su obezbedile plasman u poslednju fazu takmičenja.

"Panceri" su od starta meča kontrolisali ritam meča, međutim "kauboji" su se odlično držali i non-stop im disali za vratom.

Tokom prvog poluvremena ekipe su se smenjivale u prednosti i ovaj period igre završio se nerešenim rezultatom (11:11).

Nemačka je mnogo bolje krenula drugo poluvreme i nošena publikom brzo je uspela da dođe do tri gola prednosti. Briljirali su bekovi, međutim stegla im se ruka u finišu.

Hrvatska je to uspela da iskoristi i napravi seriju 4:0, 18:19. "Pancere" je u život vratio sjajni Fabijan Vide koji je na pet minuta do kraja izjednačio na 19:19. "Kauboji" su imali odgovor – Šipić se sjajno okrenuo i pogodio za 19:20.

Nemačka je brzo odgovorila i preko Štefana Feta poravnala rezultat, 20:20. Na dva minuta do kraja sjajna sekvenca domaće selekcije – Volf je odbranio šut Duvnjaku, a Pekeler istrčao kontru i pogodio za 21:20.

Hrvatska nije uspela da realizuje napad jer su arbitri dosudili sumnjivo probijanje, a onda je na 40 sekundi do kraja Uve Genshajmer pogodio za +2, 22:20. "Kauboji" nisu imali vremena za preokret i eliminisani su.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

187 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d