Nova vest
Rukomet

Četvrtak, 17.01.2019.

17:50

Srbija potpuno nadigrana od Nemačke u oproštaju od Berlina

Muška rukometna reprezentacija Srbije poražena je u poslednjem meču grupne faze Svetskog prvenstva od Nemačke sa 31:23.

Izvor: PT

Autor: PT

Srbija potpuno nadigrana od Nemačke u oproštaju od Berlina
Foto: Getty Images

Izbranici Nenada Peruničića završili su na pretposlednjem mestu što znači da će u "Presidents cup" igrati za plasman od 17. do 20. mesta.

"Orlovima" ostalo je još potencijalno dva meča do povratka kući, a sve će zavisiti od meča sa Bahreinom.

Ukoliko naša reprezentacija savlada Bahrein (subota), za sedamnaesto mesto igraće protiv pobednika iz duela između petoplasirane ekipa iz grupe C i D.

Srbija je odigrala veoma dobrih 25 minuta meča, stalno je bila u egalu, međutim u završnici prvog poluvremena je popustila i Nemci su na pauzu otišli sa +14, 16:12.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Izabranici Kristijana Prokopa dobru igru s kraja prvog perioda igre preneli su u drugi. Igrali su zaista odlično i "ko dlanom o dlan" bilo je +10. Na petnaest minuta do kraja Nemačka je imala 26:16 i tu je praktično meč rešen.

Posle toga su naši protivnici krenuli da eksperimentišu, "Orlovi" su to iskoristili i došli na "samo" -5. Ipak, u završnici su Nemci postigli još nekoliko golova i meč je završen rezultatom 23:31.

Najefikasniji u sastavu Srbije bio je Nemanja Ilić sa šest golova, dok je Nemačku predvodio Matias Muše sa pet pogodaka.

Meč ste mogli da pratite putem našeg LIVE BLOGA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d