Nova vest
Rukomet

Sreda, 24.01.2018.

19:54

Vujović i Slovenci ispali sa EP posle drame

Rukometaši Slovenije prokockali su pobedu u trećem kolu druge faze EP u Hrvatskoj i odigrali su nerešeno sa Češkom 26:26.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Vujović i Slovenci ispali sa EP posle drame
EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Remi nije odgovarao ni jednima ni drugima pa su obe ekipe eliminisane iz daljeg toka prvenstva.

Slovencima se osvetila neefikasnost u poslednjih pet minuta utakmice kada su ispustili dva gola prednosti jer nisu postigli nijedan pogodak.

Tokom meča, ekipe su se smenjivale u vođstvu, ali nijedna ekipa nije uspela da stvori značajniju prednost. Slovenija posle gola Marguča, četiri minuta pre kraja, nije dala nijedan, Zdrahala i Hrstka su izjednačili, a Kavtičnik je mogao da postane i tragičar za ekipu Veselina Vujovića.

On je izgubio loptu, ali Kasparek to nije pretvorio u gol i pobedu jer je lopta pogodila okvir gola. Najbolji u Sloveniji su bili Vid Kavtičnik, Miha Zarabec i Gašper Marguč sa po pet golova. Ondrej Zahrala je za Čehe postigao devet, a Tomaš Čip je dodao pet.

Danska je posle remija dve selekcije osigurala prvo mesto.

U drugom meču u istoj grupi Danci su porazili Makedonce sa 31:20. Dominirao je Damgard sa 11 golova, a kod Makedonaca je najbolji bio Kuzmanovski sa šest.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve