Nova vest
Rukomet

Ponedeljak, 25.12.2017.

14:43

"Poseban meč s Hrvatskom, verujemo u pobedu"

Rukometni reprezentativac Srbije Petar Đorđić kaže da su igrači spremni za rad i svežih glava pred pripreme za EP u Hrvatskoj.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

StarSport

Levi bek beloruskog Meškova kaže da od prve utakmice na prvenstvu protiv Hrvatske očekuje da bude posebna, ali pre toga sledi šest pripremnih utakmica.

"Svi smo srećni jer je došao taj period pripreme za Evropsko prvenstvo što smo svi dugo očekivali i radovali se. Mislim da je najbitnije što smo tu svežih glava, puni motivacije i pozitivni za rad", kaže Đorđić za B92.

On objašnjava da ne zna koji su dometi ove ekipe koja je u grupi A sa skandinavskom školom Islanda i Švedske i domaćinom - Hrvatskom.

"Ne znam iskreno šta su realni dometi, ja sam sportista, mislim kao i svi ovi momci ovde koji hoće svaku utakmicu da pobede. Motivacija je velika, svi smo željni da se borimo za našu zemlju i onda ćemo videti sa takvim stavom i takvom željom šta smo u mogućnosti da napravimo", dodaje Đorđić.

Srbija prvenstvo otvara baš utakmicom sa Hrvatskom 12. januara.

"Očekujem specijalnu utakmicu. Prva utakmica, otvaranje Evropskog prvenstva u Hrvatskoj, biće naravno nešto posebno pritisak je na njima ali ja isto tako mislim da ne idemo tamo da izgubimo. Verujemo u pobedu", podvukao je Đorđić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu