Nova vest
Rukomet

Subota, 09.11.2013.

11:52

Partizanovi debitanti spremni

Prvotimci Partizana Luka Radović i Lazar Kukić očekuju dobar meč protiv Tatrana u Slovačkoj u okviru Južni tok regionalne rukometne lige.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

'Crno-beli' su u Slovačku krenuli pojačani debitantima, igračima koji su ponikli i sve igračke sposobnosti stekli u Partizanu.

Imaju po 18 godina i kažu da im se pozivom da igraju u prvom timu na utakmici Regionalne lige - ispunio dečački san.

"Sanjao sam ovo ceo život", kaže Luka Radović, koji će protiv Tatrana imati priliku da brani mrežu 'crno-belih'.

"Ako budem ulazio u igru, sigurno ću dati sve od sebe da zabeležim pozitivan učinak i pomognem svom timu da osvoji nove bodove u Gasprom Južni tok ligi", dodaje Radović.

Njegov saigrač iz drugog tima Partizana, Lazar Kukić, 10 godina daje golove u jednom dresu. Iako će trema sigurno biti prisutna, Kukić obećava da neće izneveriti saigrače.

"Igrali smo već za prvi tim, ali u domaćoj ligi. Ovo je mnogo drugačije, liga je teška, sve ekipe su sastavljene od igrača koji su na različitim takmičenjima već osvajali medalje. Tako da će sigurno biti treme, ali svi to moramo jednom da prođemo", kaže Kukić.

Obojica su se prošle nedelje priključili prvom timu, sa njima se radilo na taktici, ali i posebno na kondiciji.

"Bitno je samo da se opustimo kad izađemo na teren i biće sve u redu. Skoro ceo tim je sastavljen od igrača s kojima smo dugo igrali u mlađim kategorijama. Svi se poznajemo i dobijamo podršku od njih", kaže Radović.

"Ovo iskustvo može samo da nam pomogne za dalje igre u drugom timu Partizana. Siguran sam da ćemo se već u sledećoj utakmici mnogo lakše i sigurnije suprotstaviti protivnicima", zaključuje Kukić.

Meč protiv Tatrana počinje u subotu u 18 sati. Ekipa iz Prešova zauzima drugo mesto na tabeli Gasrpom Južni tok lige, dok je Partizan poslednji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu