Nova vest
Rukomet

Ponedeljak, 26.12.2005.

00:26

Rukometaši Vojvodine osvojili Kup

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Vojvodina Univereksport osvajač je rukometnog Kupa Srbije pošto je posle 70 minuta igre savladala Partizan – 34:33.

Finalni meč sa ' crno-belima’ igran u Pančevu završen je identičnim rezultatom kao i Vojvodinino polufinale sa Jugovićem (29:29), tako da je vladajući šampion Srbije i Crne Gore opet morao da igra dva produžetka kako bi se domogao novog pehara.

Partizan Si&Si – Vojvodina Univereksport 33:34 (29:29, 17:16)

PARTIZAN SI&SI: Bogdanović, Bećirović, Stefanović, Kovačević, R. Tomić 5, Đurković 5 (1), Peruničić 4, Knežević 3, Mijatović 1 (12 odbrana, sedmerac), B. Tomić 3, Radosavljević, Vujadinović 6 (3), Radulović 3, Stanojević 2.

VOJVODINA UNIVEREKSPORT: Radišić 2, Ćirković 10 (5), Arsenić 5, Verkić (9 odbrana), Nadoveza 4 (1), Ivanović 1, Mirković 5, Hadžibegović (6 odbrana), Drenovac, Milićević 6, Ćorlija, Milašević 1, Vučićević, Ćurković.

Posle utakmice najraspoloženiji je bio trener Vojvodine, Zoran Kurteš:

Pokazali smo se kao psihološki stabilna ekipa i prelomili kad je bilo najpotrebnije, u produžecima. Bez obzira na sve, Partizan je pokazao kvalitet, dokazao da smo mi i oni dve najbolje ekipe u Srbiji. Oni su nas savladali u prvenstvu jednim golom prednosti, mi im se sada revanširali, pa se trka nastavlja.”

Za razliku od igrača Partizana, koji su procenili da su sami krivi za poraz, trener ‘crno-belih’ Časlav Dinčić bio je ljut na sudije.“Za naš poraz krivi su isključivo arbitri Višekruna i Stanojević svojim nerazumljivim odlukama. Čitavo vreme su vukli na nerešen ishod i u mnogome doprineli nervoznoj završnici susreta. Ako nam je ovo najbolji sudijski par onda je bolje i da ne igramo rukomet.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve