Hrvat glavna tema u Čelsiju: "Ovo se nikada nije dogodilo"

Menadžer Čelsija Grem Poter kaže da u prvoj utakmici nastavka sezone u Premijer ligi neće moći da računa na neke igrače.

Izvor: MT

Nedelja, 25.12.2022.

16:20

Hrvat glavna tema u Čelsiju:
EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Pre svega, meč sa Bornmutom u utorak propustiće Mateo Kovačić, ali i Hakim Ziješ, čije su se reprezentacije sastale u duelu za treće mesto u Kataru.

"Dali smo svim igračima koji su bili na Svetskom prvenstvu neko vreme za odmor, da malo budu s porodicom. Ali nije nam lako da pogodimo ravnotežu, svi učimo u hodu jer se ovo nikad nije dogodilo, pa još ne znamo šta ćemo", rekao je Poter i dodao:

"Stalno moraš da procenjuješ u kakvom su stanju igrači jer bi ih za dva ili tri meseca možda trebalo osvežiti. Ne znamo kakve će biti dugoročne posledice Svetskog prvenstva. Ali imamo poverenja u sve momke koji su tu, možemo normalno da radimo i pripremamo se za utakmice".

Kovačić i Ziješ se još nisu vratila u Englesku.

Čelsi je u Kataru imao 12 igrača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: