Modrić: Pokazali da smo vrhunska ekipa

Kapiten Hrvatske Luka Modrić kaže da je ta selekcija zasluženo prošla u osminu finala Svetskog prvenstva.

Izvor: MT

Četvrtak, 01.12.2022.

18:35

Modrić: Pokazali da smo vrhunska ekipa
AP Photo/Luca Bruno

Vicešampion sveta je nakon 0:0 sa Belgijom u poslednjem kolu grupu F završio na drugom mestu, iza Maroka.

"Presrećni smo što smo u osmini finala, mislim da smo to zaslužili pogotovo po tome kakvu smo igru prikazali u zadnje dve utakmice. Odigrali smo jako, jako dobru utakmicu, bilo je trenutaka kad smo teško živeli, imali su i oni nekoliko sjajnih šansi. Ali imali smo i mi, mogli smo utakmicu pre da rešimo", rekao je Modrić.

Hrvatska je mogla i ranije da obezbedi pobedu, plasman, a u finišu šansu da je kazni propustio je Romelu Lukaku.

"Dobro je sada, ostavili smo sve što smo imali na terenu. Svi, i mi igrači, i momci na klupi, i stručni štab i sva ekipa koja je s nama u Dohi. Svi živimo za ovo i na kraju nam se vratilo. Ostvarili smo prvi cilj, prolaz grupe, i sad idemo dalje. Danas smo pokazali da smo vrhunska ekipa i da možemo igrati protiv bilo koga. Ko god nam dođe u osmini finala, neće mu biti lako protiv nas", dodao je on.

Hrvatska će u osmini finala igrati najverovatnije protiv Španije, naravno ukoliko ona ostane na prvom mestu u grupi E.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: