Nova vest
Promo

Petak, 26.03.2021.

11:45

Srbija – Portugal na BetOle sajtu – pratite prenos i kladite se

Ne znate gde da pratite prenos Srbija – Portugal?

Izvor: B92

Autor:B92

Srbija – Portugal na BetOle sajtu – pratite prenos i kladite se

Ne očajavajte!

BetOle kladionica vam daje sjajnu mogućnost da uživo pratite sva dešavanja sa terena, bilo gde da se nalazite u tom trenutku, i to putem našem sjajnog "match tracker-a".

Posetite betole.com i ne propustite nijedan detalj sa najvažnije utakmice koju naša reprezentacija igra u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Kako pratiti uživo Srbija – Portugal prenos na betole.com?

BetOle online kladionica u svojoj širokoj lepezi ponuda poseduje i mogućnost uživo praćenja odabranih mečeva. Takav je slučaj i sa duelom Srbija – Portugal, koji se igra 27.03. na stadionu „Rajko Mitić“ od 20.45h.

Posetite betole.com i u meniju kliknite na "UŽIVO", pa na "FUDBAL". Izlistaće se svi aktuelni mečevi, a kada pronađete željenu utakmicu, kliknite na ikonicu u obliku zelenog terena i u gornjem delu ekrana pojaviće se prozor na kojem možete ispratiti svaki mogući detalj sa utakmice Srbija – Portugal.

"Match tracker" iz sekunde u sekundu, u realnom vremenu, prati sva dešavanja sa terena, tako da ne možete propustiti nijedan važan događaj. Jasno, precizno i pregledno, sve na jednom mestu!

Zato, ukoliko vas neko pita "gde ima prenos Srbija – Portugal?", recite mu da je online kladionica BetOle prava adresa na koju se može obratiti.

Pratite prenos Srbija – Portugal uživo, registrujte se i kladite na brojne sportske događaje

Online kladionica BetOle može da se pohvali izuzetno velikom i raznovrsnom ponudom sportskih događaja, bilo da je u pitanju prematch ili live klađenje.

Kladioničari već pri registraciji imaju priliku da uzmu BONUS DOBRODOŠLICE, a sam proces registracije je veoma jednostavan. Nakon što uplatite prvi depozit, automatski dobijate pomenuti bonus, koji iznosi 100% od vrednosti uplaćenog depozita, a može biti i do 10.000 dinara.

To je način na koji vam BetOle online kladionica poručuje da ste dobrodošli i zahvaljuje vam se što ste postali deo naše ekipe.

Ne smemo zaboraviti ni BetOle kazino, u čijoj ponudi se nalazi široki spektar različitih slot igara. Ono što je ekskluzivitet u BetOle kazinu jeste to da NA SVAKOJ SLOT igri možete osvojiti Jackpot.

Prijateljski odnos sa igračima – dostupni smo 24/7

BetOle kladionica se izdvaja od drugih jer neguje prijateljski i fer odnos prema svakom igraču pojedinačno.

Upravo su Instagrami Facebookprofili mesta gde kreiramo pravu drugarsku atmosferu, a igrači svakodnevno imaju mogućnost da osvoje vredne freebet bonuse, BEZ USLOVA. Freebet-ovi se mogu osvojiti putem kvizova, pitalica, ali i tipovanja na različite sportske događaje.

Osim toga, društvene mreže karakteriše visokokvalitetan sportski sadržaj, sa fokusom na sportske zanimljivosti, interaktivne akcije i nagrađivanje igrača, bez zatrpavanja kladioničarskim ponudama.

Zato što smo najbolji!

O BetOle online kladionici se priča, širi se dobar glas i to je, sasvim sigurno, odličan pokazatelj da je naša kladionica na pravom putu.

Registrujte se i sami se uverite – proces registracije je izuzetno jednostavan, a podsećamo i na bonus dobrodošlice do 10.000 dinara.

I ne zaboravite! Srbija – Portugal prenos pratite uživo na BetOle sajtu, uz pomoć inovativnog "match tracker-a".

Zašto ti igraš?

IGRAŠ DA DOBIJEŠ!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve