Stoni fudbal za sreću u "Bajloniju" 14. juna

Humanitarno udruženje Koš za sreću počinje letnju sezonu plemenitih akcija, prva jeste turnir u stonom fudbalu - Stoni fudbal za sreću.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Aleksandar Grašić
Foto: Aleksandar Grašić

Takmičenje će se održati u nedelju, 14. juna u kafiću "Bajloni" (Cetinjska 15) sa početkom od 17 časova a sav prihod namenjen je socijalno ugroženim, višečlanim porodicama.

Kako i naziv udruženja kaže, košarka jeste osnovni vid druženja na Košu za sreću, ali u svrhu prikupljanja donacija, svi koji to žele će ovoga puta moći da se okušaju i u stonom fudbalu.

Ekipu čine dva takmičara, a humanitarna kotizacija za jednu ekipu jeste 1.000 dinara, odnosno 500 za igrača.

Svako ko želi, može svoje mesto na turniru da rezerviše prijavom na socijalnim mrežama Koša za sreću, Instagramu ili Fejsbuku, kao i na mejl koszasrecu@gmail.com.

Među učesnicima naći će se sportisti i javne ličnosti, a najbolje očekuju i priznanja. Pehari za pobednički tim, kao i medalje za prvoplasirane, drugoplasirane i trećeplasirane, kao i vredne nagrade za najbolje.

Turnir Stoni fudbal za sreću ujedno je najava za humanitarnu utakmicu javnih ličnosti Koš za sreću, koja se igra već sedam godina, na Kalemegdanu početkom jula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.