Nova vest
Pojedinačni sportovi 6

24.4.2024.

23:55

Četvorostruki prvak sveta neće da se blamira – razmišlja o penziji

Četvorostruki svetski šampion Mark Selbi rekao je da će razmotriti svoju budućnost u snukeru, posle poraza u prvom kolu Svetskog prvenstva od debitanta Džoa O'Konora.

Izvor: Beta

Profimedia

Selbi je u ponedeljak izgubio u Šefildu 6:10 od O'Konora, koji je prvi put igrao na Krusiblu.

Selbi je početkom meseca, posle poraza od Garija Vilsona 8:10 u prvom kolu turnira u Mančesteru, rekao da je možda vreme da se bavi nečim drugim.

On je prošle godine igrao u finalu, a sada je izgubio u prvom kolu Svetskog prvenstva prvi put od 2018. godine.

"Definitivno ću još preispitati moju budućnost jer sam sprečio sebe da igram kada sam imao šanse i ne mogu da nastavim to da radim pošto se zbog toga osećam loše i padam psihički", rekao je Selbi za Bi-Bi-Si (BBC).

"Razgovaraću sa (suprugom) Viki i videti kakve su opcije. To će biti važna odluka, ali ako nastavim da igram potrebna mi je pomoć, verovatno u psihičkom smislu, kako bih više uživao u igri", dodao je 40-godišnji engleski snukeraš.

Selbi je osvajao titulu svetskog šampiona 2014, 2016, 2017. i 2021. godine.

On je na konferenciji za novinare rekao da ne želi da igra snuker iz obaveze.

"Dugo ću razmsliti tokom leta. Izvan snukera sam srećan, a onda dođe snuker i suprotno je. Što se tiče igre, bila je patetična od početka do kraja. Šteta je napravljena od 2:2 do 2:7. Olakšao sam Džou, a sebi sam otežao posao", dodao je Selbi.

Podeli:

Komentari 6

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 6

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tesla tužio Teslu

Američka kompanija tvrdi da je indijska firma nastavila da koristi ime "Tesla" u reklamama za svoje baterijske proizvode i pored toga što ih je proizvođač automobila pismeno upozorio da to ne čine.

B92

8:05

3 h

Novo Sport Video Menu