Nova vest
Pojedinačni sportovi

Četvrtak, 11.09.2008.

22:06

Promocija monografije o BAS-u

Uoči redovnog kola ekipnog prvenstva Srbije u šahu promovisana je monografija o ženskoj ekipi beogradskog BAS-a.

Izvor: Andrijana Žikić

Autor:Andrijana Žikić

Default images

Promocija knjige održana je u subotičkom hotelu "Patria" gde je na programu ekipno prvenstvo u šahu. Autor knjige "ŠK BAS - Čari i šarm evropskih šampiona" je beogradski novinar i šahista Dragoljub Joksimović, a o knjizi je govorio i generalni sekretar tog kluba Miodrag Vukotić.

Svim kapitenima ženskih prvoligaških klubova koji nastupaju na prvenstvu Srbije u Subotici, predstavljena je publikacija posvećena prvoj deceniji delovanja BAS-a, koji je osvojio titulu prvaka Evrope, pet titula državnog šampiona i tri trofeja sa domaćih turnira za Kup.

Među zvanicama u pres-centru hotela "Patria" bili su i gosti iz šahovskih saveza Beograda, Vojvodine i Srbije, doajen srpskog šaha, novinar Nikola Karaklajić, i članice BAS-a.

Članicama BAS-a, kao i kapitenima ekipa učesnica prvenstva Srbije u Subotici, uručen je po primerak monografije, a najavljena je i skora promocija te knjige u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve