Nova vest
Olimpizam

Ponedeljak, 20.08.2018.

23:30

Paraolimpijci osvojili medalje, Udovičić im čestitao

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić uputio je čestitke Saški Sokolov i Nebojši Đuriću za osvojene medalje na Evropskom prvenstvu u paraatletici.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Paraolimpijci osvojili medalje, Udovičić im čestitao
StarSport

Prvenstvo se održava u Berlinu od 20. do 26. avgusta.

"„Sve čestitke našim sjajnim paraolimpijcima – Nebojši DJuriću koji je ne samo osvojio evropsko zlato, već postavio i novi svetski rekord i Saški Sokolov za osvojenu bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u paraatletici, u Berlinu. Vi ste snaga, motiv i primer pobednika svakog dana i verujem da će vaš uspeh biti inspiracija mnogima da počnu da se bave sportom, a onima koji su već deo našeg sporta da nikada ne odustanu od najviših ciljeva! Želim vam puno uspeha i u budućnosti!“", navodi se u čestitki ministra Udovičića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

2 d

U fokusu

Vidi sve