Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 05.06.2023.

06:01

Spolstru iznerviralo pitanje ESPN: To je smešno, Jokić je neverovatan VIDEO

Eriku Spolstri nije se svidelo pitanje Ramone Šelburn sa ESPN-a, nakon što je Majami pobedio Denver u drugoj utakmici finala NBA.

Izvor: B92

Autor:B92

Spolstru iznerviralo pitanje ESPN: To je smešno, Jokić je neverovatan VIDEO
Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Novinarka ESPN-a počela je pitanje sa rečenicom da ekipe kada igraju protiv Nikole Jokića, one pokušaju da ga pretvore u igrača koji će ili da poentira ili da dodaje i da tako kontroliše igru, što se nije svidelo Spolstri.

"To je smešno. Neko ko ne zna mnogo o košarci to tvrdi. Momak je neverovatan igrač. Dve godine zaredom bio je najbolji košarkaš na svetu (MVP). Ne možete samo reći: 'Učiniću ga poenterom'. Oni ne igraju tako, imaju mnogo različitih akcija iz koje te mogu ugroziti", rekao je Spo i dodao:

"Moramo da se fokusiramo na ono što radimo. Pokušavamo da radimo stvari na teži način. A on (Jokić) zahteva od vas da mnoge stvari morate da radite na teži način. Ima naše puno poštovanje".

Pročitajte još:

* Jokić je maestralan, ali Denver nije – brejk Majamija! VIDEO

* Neverovatan previd sudija – na štetu Denvera VIDEO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d