Srbija - Rusija 2:0

Teniska reprezentacija Srbije plasirala se u finale ATP kupa pobedom nad Rusijom.

 Meč: Srbija - Rusija 2:0  6:1, 5:7, 6:4  
1/2 finale SET GEM
ĐOK 2  
MED 1  
6:1, 5:7, 6:4 - KRAJ! Pobeda Novaka, Srbija u finalu ATP Kupa!
Dobar servis, 15:0. Onda nestvarno dobar forhend Đokovića za 30:0! Tri puta je pogodio liniju Medvedev u narednom poenu, smanjio na 30:15.

Đoković je rizikovao u narednom poenu i promašio - 30:30.

Odigrao je Rus još jedan nestvaran poen, ponovo pogodivši liniju! Brejk šansa za Rusa. Ali je i Novak uzvratio isotom merom iz bekhenda - 40:40.

Usledila je greška srpskog tenisera iz bekhenda, nova prilika za Medvedeva. Ali onda.... Neverovatno!!! Kakav poen za Novaka!!

Pokušao je Medvedev drop šotom... NIje uspeo, vrh mreže! Meč lopta za Novaka! Ali Rus se ne predaje, spašava je! Potom dolazi do nove brejk lopte, treće u ovom gemu. Ne da se ni Novak, stiže do "đusa". Publika je u delirijumu, toliko je napeto!

As broj 4 doneo je Novaku drugu meč loptu, a onda dug poen i Krajjjjjj! Finale!!! Srbija je u finalu ATP Kupa!
6:1, 5:7, 5:4 - Medvedev ostao u meču, ali Novak servira za trijumf
Uspeo je Medvedev lako da dobije gem i dođe do 5:4, ali sada Đoković servira za veliku pobedu i plasman Srbije u finale.
6:1, 5:7, 5:3 - Gem do pobede!
Gem je Novak otvorio as servisom, trećim u meču. Jedna od malobrojnih grešaka Medvedeva donela je Novaku 30:0.

Dupla greška za 30:15, a onda nova greška Medvedeva, 40:15. Loša korekcija glavnog sudije, Novak je zatražio čelendž i pogodio - 5:3! Gem do pobede!

Photo by Matt King/Getty Images
6:1, 5:7, 4:3 - Rus smanjio prednost
Relativno lak gem za moskovskog tenisera, izgubio je jedan poen. Smanjio je na 4:3, ali Novaku je potrebno da "samo" dobije dva svoja servis gema i Srbija će biti finalista premijernog ATP kupa.
6:1, 5:7, 4:2 - Đoković potvrdio brejk!
Počelo je sa dva poena Rusa u ovom gemu. Dobar servis Novaka, greška Medvedeva kiz riterna, 15:30.

Imao je Novak sreće, pogodio liniju za 30:30, da bi potom konačno, pogodio drugi as u meču, a onda je lob Rusa završio u autu i Novak je potvrdio brejk!
6:1, 5:7, 3:2 - Brejk za Novaka!
Traži Novak podršku sa tribina, ustali su svi posle dva uzastopna poena Srbina i 0:30. Uspeo je Rus da pogodi viner iz servisa, a onda dobije još jednu dužu razmenu, 30:30.

Dijagonalom je Novak iz forhenda pogodio liniju, stigao do brejk lopte! Ali šta vredi kada je Rus raspalio kao iz topa iz forhenda, Novak je bacio reket, ali nije mogao da uradi ništa.

Razmenili su naredna dva poena, novo izjednačenje. Ali Medvedev je hazarder navišeg tipa, on ide na sve ili ništa i obično - pogodi! Tako je dobio naredni poen, ali je Novak uzvratio sjajnim volejem.

Nestvarno zvuči, ali Medvedev je duplom greškom poklonio drugu brejk loptu Novaku, a onda je Đoković dobio poen na mreži i napravio brejk - 3:2!
6:1, 5:7, 2:2 - Novak skraćuje poene
Na 30:30, riskantan drop šot Novaka, a onda je Medvedev za malo promašio, 40:30.

Uspeo je Rus da natera Đokovića na grešku za izjednačenje. Ali Novak, u cilju da skrati poene, igra i servis-volej i dolazi do prednosti. I konačno, servis vinerom došao je do 2:2.

Da li se to i publika budi? Bili su nekako uspavani do sada, a i manje ih je nego proteklih dana...
6:1, 7:5, 1:2 - Lak gem za Rusa
Uspeo je Medvedev da dođe do gema bez izgubljenog poena.
6:1, 5:7, 1:1 - Novak odahnuo
Dobar gem za Novaka, vrlo važan posle izgubljenog seta. Posle 40:0, Medvedev je dobio jedan poen čudesno vrativši loptu, ali je u narednom odigrao prejak udarac, aut, 1:1.
6:1, 5:7, 0:1 - Rus osvojio početni gem u setu odluke
Posle 30:30, Novak ne uspeva da dođe do novog poena. Medvedev je uspeo da dobije naredna dva poena i stigne do prednosti u setu odluke. Čini se i da ima više snage..
6:1, 5:7 - Medvedev brejkom uzeo drugi set!
Na 15:30 odigrao je Đoković sjajan odbrambeni volej, da bi potom set loptu protivniku poklonio dvostrukom servis greškom.

Stigao je Medvedev naredni volej, ubacio loptu u teren i posle 76 minuta igre u drugom setu uspeo je da stigne do izjednačenja u meču.
6:1, 5:6 - Rus obezbedio igranje taj-brejka
Još jedan dug gem, Medvedev nije dozvolio Đokoviću da dođe do brejk prilike. Uspeo je da obezbedi igranje taj-brejka u ovom setu.
6:1, 5:5 - Konačno lakši gem za Đokovića
Samo jedan izgubljen poen, brz gem za srpskog tenisera, trebalo mu je tako nešto, 5:5.
6:1, 4:5 - Rus izdržao Novakov nalet
Uzbuđenje u finišu seta. Imao je Novak 30:30, ali je Medvedev volej udarcem stogao do prednosti, 40:30.

Nadmudrivanje drop šotom dobio je Đoković, usledilo je izjednačenje. Onda as Medvedeva, pa konačno jedan duži reli na kontu Đokovića.

Novi as Rusa, nova prednost, ali i greška Danila. Drama! Rus i dalje udara kao maljem, ali Novak se ne predaje! Paralela za ko zna koje izjednačenje.

Uspeo je Danil da dobije naredna dva poena, i povede sa 5:4.
6:1, 4:4 - Potvrda brejka, Novak se u potpunosti vratio u set
Kakav poen je osvojio Đoković za kraj gema! Istegao se koliko je dug, dohvatio je lopticu jedva, ali dovoljno da je vrati u polje protivnika za 4:4!

Photo by Cameron Spencer/Getty Images
6:1, 3:4 - Nole vraća brejk!
Medvedev nišna ne poklanja, Đoković mora da zaradi svaki poen. Uspeo je da dođe do 30:30, potom je Rus sjajno odigrao drop šot, ali je i Rus konačno pogrešio - 40:40.

Bekhend dijagonala donela je Novaku novu brejk šansu, a onda je Medvedev posle bekhend smeča imao i malo sreće, novo izjednačenje.

Pogrešio je i Medvedev, nova brejk prilika za Srbina - ovu koristi i vraća brejk, 3:4!
6:1, 2:4 - Prekinut niz Rusa
Đoković je konačno prekinuo niz od četiri gema za ruskog tenisera. Smanjio je na 2:4. Sada je na redu da pokuša da vrati brejk.
6:1, 1:4 - Medvedev sve vraća!
Posle 30:0, Novak dobija dva poena u nizu i prekida ritam ruskog tenisera koji je počeo da igra neverovatno dobro u drugom setu.

Uspeo je da dođe Đoković do brejk lopte, a onda u strahovito dugom poenu, gde je Rus vraćao lopticu kompjuterskom preciznošću, jednostavno stao, nije imao više snage posle 31 razmenjenog udarca!

Rus je stekao novu prednost, pa je Novaku odmogao i vrh mreže, neće ga, 1:4.
6:1, 1:3 - Novi brejk za Medvedeva!
Strahovito bitan gem za Đokovića. I sve više poena sa dugim razmenama, koje nekako po pravilu sada dobija Medvedev. Stigao je Rus do nove dve brejk lopte posle greške Đokovića iz forhenda, ali prvu nije iskoristio.

Drugu je iskoristio, a Novak je u naletu ljutnje kaznio reket - razbio ga je i, naravno, dobio opomenu!
6:1, 1:2 - Medvedev pojačao ritam
Posle najdužeg, usledio je brz gem za Rusa koji je poveo u drugom setu sa 1:2.
6:1, 1:1 - Ribrejk Medvedeva u najdužem gemu u meču
Imao je Novak 40:15, ali je Moskovljanin stigao do izjednačenja.

Uspeo je srpski teniser sjajnim volej udarcem da dođe do prednosti, ali je usledila greška iz bekhenda. Uhvatio je potom Rusa na krivoj nozi, treća prednost, ali ni nju nije iskoristio.

Nova greška iz bekhenda donela je Medvedevu drugu brejk loptu u meču. Neutralisao je servis vinerom, ali je Medvedev odlično odigrao naredni poen i došao do nove prilike za brejk. I opet, Novak je servisom sprečio brejk!

Smeč Đokovića za prednost, ali je drajv-volej bio neuspešan, ko zna koje po redu izjednačenje u najdužem gemu do sada. I onda nova brejk šansa, pa nestvarno dobar poen i volej Novaka za novo izjednačenje! Imao je sreće u narednom poenu, a potom je Medvedev neverovatno uspeo da iščupa poen i produži neizvesnost.

Rus je konačno došao do četvrte brejk lopte, nju je uspeo da iskoristi i vrati brejk posle više od 16 minuta igre u ovom gemu.
6:1, 1:0 - Brejk za Novaka posle 0:40!
Imao je Medvedev na svoj servis na startu drugog seta 40:0, ali je izgubio tri poena u nizu!

Napravio je Rus početničku grešku, užasan smeč sa osnovne linije poslao je u mrežu, kao i volej u narednom poenu i eto brejka za Novaka i na startu drugog seta!
6:1 - Set za Novaka!
Malo se opustio Đoković, izgubio je dva poena na startu ovog servis gema, drugi duplom servis greškom. Srećom, Medvedev je napravio 11. grešku u meču, a onda je Novak došao do drugog asa u meču za 30:30.

Medvedev je sjajnim riternom po dijagonali došao do prve brejk lopte u meču, ali je potom načinio novu grešku za izjednačenje.

Servis viner doneo je Đokoviću set loptu, ali nije uspeo da je iskoristi. Dobio je još jednu priliku, nju ne propušta, posle 31 minuta igre ima set u džepu - 6:1!
5:1 - Novi brejk za Đokovića!
Crta Novak po terenu, a uz to, Medvedev pravi greške i Srbin je lako stigao do 0:30. Ritern je pao na samu liniju, nove tri brejk lopte za svetskog broja dva!

Koristi prvu, Medvedev je skraćenu lopticu izbacio u aut i sada je velikih 5:1!
4:1 - Đoković potvrdio brejk!
Lagano je Đoković došao do 40:0, a onda je forhend dijagonala za malo završila u autu. Servis vinerom je dobio poen, potvrdio brejk i sada vodi sa 4:1.
3:1 - Novak napravio brejk!
Na 30:30, Medvedevu je dosuđen fut folt, kamera nije uspela da prikaže taj detalj, pa je odtala odluka sudije. Volej udarcem je Đoković je došao do nove šanse za brejk...

Medvedev je, pogađate, pogodio as, drugi u meču za izjednačenje. Ipak, napravio je Rus novu grešku, ali Đoković ni treću priliku u dva gema na servis Moskovljanina ne koristi. Mora biti strpljiv. Biće ovo velika, velika borba.

Treća brejk lopta u ovom gemu dosla je posle ubitačnog forhenda Đokovića, ovog puta, Novak je poslao loptu pod noge Rusa, loptica je završila u mreži - brejk, 3:1!
2:1 - As za kraj gema
Novak je u ovom gemu napravio prvu dvostruku servis grešku, ali ništa za to, gem je završio as servisom. Vodi sa 2:1.
1:1 - Đoković ne koristi priliku za brejk
Mala nervoza Medvedeva na startu meča. Novak je na 30:30 sjajno izgradio poen, otvorio paralelu i pogodio iz bekhenda!

Usledio je dug poen, dobio ga je Rus, izjednačenje. Potom je Novak napravio grešku, pa je usledio ritern u aut. Šteta, Đoković je već na startu imao šansu za brejk, 1:1.
1:0 - Gem na startu bez izgubljenog poena
Izuzetno siguran gem za drugog tenisera sveta na startu meča. Reklo bi se rutinski, "sa nulom". Novak vodi sa 1:0.
Meč je počeo
Novak Đoković je izabrao da servira na početku.
Novak - Medvedev, šesti put
Ovo je šesti meč između Novaka i Danila, Srbin u pobedama vodi sa 3:2.

Ipak, Novak ima veliki motiv da zada udarac ruskom teniseru, jer je Medvedev dobio dva poslednja meča, oba prošle godine. Prvo u Monte Karlu, potom i u Sinsinatiju.

Biće zanimljivo videti kakva će biti sada taktika Rusa koji je letos na američkoj turneji iznenadio Novaka neverovatno agresivnom igrom i izuzetno snažnim servisima, kako prvim, tako i drugim. Tada mu se isplatilo. Koliko je Novak naučio na tome, videćemo sada.
Ovako se Novak zagrevao
Slavlje srpskog tima
Lajović se zahvalio na podršci
Čekaju se Novak i Medvedev
Kakva pobeda Lajovića i zaista to je ogroman korak srpskog tima ka plasmanu u finale.

Sada je na redu duel Novaka Đokovića i Danila Medvedeva, prva dva reketa Srbije i Rusije.
Fantastična pobeda!
Neverovatno dobra igra Lajovića i velika, velika pobeda kojom je doneo prvi poen Srbiji!

"Jedan od najboljih mečeva za menenu karijeri. S obzirom na važnost svega, sve je bilo dobro. Publika me je nosila, sve to me je nosilo. Oba smo igrali maksimalno, nije bilo lakih poena, srećan sam što sam timu doneo prvu pobedu".

"Sidnej je sjajan grad, hvala svima što ste me bodrili, a sada je na redu da pomognete Novaku", rekao je Lajović po završetku meča.
7:5, 7:6 (1) - KRAJ! Pobeda Lajovića!
Taj brejk:

1:0 - dobar volej Lajovića
2:0 - greška Hačanova
3:0 - sjajna pasing šot paralela Lajovića
4:0 - servis viner Dušana
5:0 - nova greška Hačanova, aut
6:0 - nova greška Rusa na mreži
6:1 - as Hačanova
7:1 - forhend dijagonala Lajovića
7:5, 6:6 - Imamo taj-brejk
Uspeo je Rus da izbori igranja taj-brejka u drugom setu.
7:5, 6:5 - Bravo za Dušana!
Treba čestitati Lajoviću na svemu što je do sada uradio. Nijedna brejk lopta za Rusa do sada, sve je kako treba i sada je Rus pod novim pritiskom da mora da dobije gem ili će u protivnom izgubiti meč.
7:5, 5:5 - Rus ne popušta pod pritiskom
Ništa od toga da pritisak utiče na Hačanova. Dobio je gem bez izgubljenog poena i sada je 5:5. Velika borba i u drugom setu.
7:5, 5:4 - Čudan prigovor Rusa
Prigovorio je Hačanov sudijama, žalio se na torbu jedne devojke na tribinama. Smetalo mu je što je ona postavljena na stolicu ispred nje, ali nikom nije jasno zbog čega?!

Lajović je nastavio sa dobrim servisima, došao do 5:4 i sada Hačanov servira da ostane u meču!

Photo by Mark Metcalfe/Getty Images
7:5, 4:4 - Rus nastavlja sa projektilima
Hačanov mnogo jače udara sada. Gem je završio sedmim as servisom, 4:4.
Jedan od odličnih poena
7:5, 4:3 - Lajović ima rešenje za sve
Strašni udarci Rusa se nastavljaju, došao je tako do 30:30, ali servis viner Lajovića doneo mu je poen za 40:30, a onda je lepo iskonstruisao poen i dobio gem - 4:3.
7:5, 3:3 - Novo izjednačenje
Hačanov kao da igra u stilu - udariti lopticu što je moguće jače. Strašno su jaki ti udarci, tako da je Lajoviću jako teško da ih vraća. Imamo novo izjednačenje u drugom setu.
7:5, 3:2 - Lajović ne popušta
Zapretio je Rus, stigao je do 15:30, a onda na drugi servis iz riterna poslao lopticu u aut. Usledio je odličan servis Lajovića, as servis, a onda novi precizan forhend po dijagonali za vođstvo od 3:2
7:5, 2:2 - Bombe iz servisa
Rus je poslao nekoliko ubitačnih servisa. Uspeo je da stigne lako do izjednačenja u setu, 2:2.
7:5, 2:1 - Dobar ritam Lajovića
Novi siguran gem za našeg tenisera. Ne popušta u tempu igre, sve ide kako treba, samo da tako nastavi.
7:5, 1:1 - Karen izjednačio udrugom setu
Kao i u prethodnom gemu, dva poena za Rusa, pa dva za Srbina. Onda je Hačanov pogodio šesti as u meču i gem završio forhend paralelom za izjednačenje, 1:1.

Photo by Cameron Spencer/Getty Images
7:5, 1:0 - Dobar početak drugog seta
Postojala je opasnost odmah na startu sdrugog seta. Hačanov je izbacio bes iz sebe, lomljenjem reketa, zbog čega je zaradio opomenu.

Dobio je Rus prva dva poena, a onda je Lajović izjednačio na 30:30. Onda je dobio nadmudrivanje na mreži za 40:30, pa neverovatna forhend dijagonala i gem za Dušana!
Reket Hačanova...
Zimonjić: Sad mu ništa ne daš!
Slomio je reket, nervozan je, sad mu ništa ne daš... To su reči Nenada Zimonjića upućene Lajoviću između dva seta.
7:5 - Set za Lajovića!
Sjajan tenis u ovom gemu! Uspeo je Dušan posle 40:15 da dođe do izjednačenja. Sa tribina se čuje: "Srbija, Srbija"!

Hačanov je stekao prednost, ali Lajović se ne predaje - došao je do novog izjednačenja. Zimonjić ga hrabri, kaže mu "imaš vremena da udariš"..

Pa onda nova prednost Rusa i treće izjednačenje. Najduži gem do sada...I onda i četvrto...Ali potom servis Rusa koji je "bežao" od Lajovića, u dijagonalu, pravo na liniju. I onda - dupla greška!

Rizikovao je Hačanov iz forhenda, poslao loptu u aut - prva brejk i set lopta za Lajovića! Sjajan poen, bekhend paralela - SET za Lajovića i Srbiju - 7:5!

Hačanov je besan, polomio je reket.
6:5 - Lajović obezbedio makar igranje taj-brejka
Izuzetno samopouzdanje krasi igru Lajovića na ovom takmičenju. Šta god da zamisli, polazi mu za rukom. Gledamo dobar tenis oba tenisera, a Dušan je servis vinerom obezbedio makar igranje taj-brejka. I što je važnije, protivniku nije dao nijednu brejk priliku.
5:5 - Ni Hačanov ne popušta na servisu
Nema još Lajović rešenja za servis gemove ruskog tenisera. Kao ni on za Dušanove. Sve smo bliži taj-brejku.
Sjajan poen
5:4 - Gem bez izgubljenog poena
Najvažnije je da Duci nastavi da igra sigurno na svom servisu. Ekspresan gem, laka četiri poena i teniser iz Srbije sada vodi sa 5:4. Hačanov servira da ostane u setu.
4:4 - Hačanov se ne da, ali Lajović je sve bliži brejk prilici
Kakav su poen odigrali na 40:30 za Hačanova! Bilo je tu svega, nadmudrivanja na mreži, volej udaraca, na kraju je Lajović pogodio smeč za izjednačenje.

Nažalost, njegov bekhend u narednom poenu je završio u mreži,a onda je usledio neodbranjiv forhend Rusa pravo na liniju i sada je 4:4.
4:3 - Lajović bez panike na 15:30
Lajović igra riskantno, često šalje duboke udarce ili uz samu liniju i desi se i da promaši, kao u poenu za 15:30.

Forhendom je uspeo da se izvuče posle dobrog servisa (30:30), a onda natera Hačanova na grešku. Novi dobar forhend doneo mu je četvrti gem, sve je u redu, Lajović ne posustaje.
3:3 - Ravnoteža u početnom setu
I jedan i drugi za sada pogađaju priličan broj vinera. Čiji će prevagnuti? Nmžema preterano duge razmene udaraca, sve se rešava u nekoliko udaraca. U ovom gemu, srpski teniser je uspeo da osvoji dva poena, ali nije uspeo da stigne do "đusa" i Hačanov je izjednačio - 3:3.
3:2 - Lajović odličan i odlučan
Fantastična bekhend paralela Lajovića za 40:0. Prelepo, jednoručnim bekhendom. Odlično i servira, Hačanov ritern šalje u aut, Dušan vodi sa 3:2.
2:2 - Hačanov agresivan
Hačanov nastavlja sa dobrim servisima i snažnim i preciznim udarcima sa osnovne linije. Nema Lajović za sada previše šanse da razvije poen. Uspeo je da osvoji jedan, ništa više od toga.
2:1 - Red bekhenda, pa as za kraj gema
I bekhend Lajoviča odlično funkcioniše na startu meča. Dva puta je tako naterao protivnika na greške, a onda je gem začinio prvim as servisom.
1:1 - Hačanov jednako dobar
Dobri servisi Hačanova, izgubio je svega jedan poen u ovom gemu i brzo stigao do izjednačenja u početnom setu.

Photo by Cameron Spencer/Getty Images
1:0 - Odličan gem za Lajovića na početku meča
Prva dva poena, Lajović je dobio lako i brzo, a onda je Hačanov uzvratio neodbranjivom bekhend paralelom. Forhend Lajovića ovih dana je bilo prosto milina gledati i čini se da tako kreće i u ovom meču. Dobar servis za kraj gema i vođstvo srpskog igrača - 1:0.
Meč počinje, Lajović na servisu
Susret Lajovića i Hačanova je počeo, na servisu je srpski teniser.
Zahladnelo u Sidneju: Temperatura 20 stepeni
Za razliku od meča četvrtfinala kada je bilo pakleno vruće, sa 30 i više stepeni, sada je vreme drugačije.

Temperatura u Sidneju je 20 stepeni, ima i vetra, prohladno je, ali igračima to ne bi trebalo previše da smeta.
Igrači na terenu, na redu himne Srbije i Rusije
Dušan Lajović i Karen Hačanov svaki čas bi trebalo da izađu na teren...Pre toga, na teren izlaze svi, intoniraju se nacionalne himne dve zemlje.
Medvedev se povukao sa turnira u Ouklendu
Peti teniser sveta, Rus Danil Medvedev, rešio je da ipak ne igra naredne nedelje na ASB Klasiku u Adelejdu. Nije u pitanju povreda, već plasman u završnicu ATP kupa i umor.

Šuška se da i Novak Đoković mogao da otkaže učešće na turniru u Adelejdu, ali nema zvanične potvrde. Sve to je logično s obzirom na to koliko su igrali tokom ATP kupa.

Photo by Jaimi Chisholm/Getty Images
Publika - kao da se igra u Srbiji
Ono što je svakako važan aspekt ovog, kao i prethodnog duela srpskog tima je - publika. Protiv Kanade je bilo kao da se igralo na nekom od stadiona u Srbiji. Fantastična atmosfera, neverovatna energija i članovi našeg tima posle meča su priznali da im je bilo mnogo lakše da igraju u takvim uslovima.

Posebno je oduševljen bio Novak Đoković koji je naglasio da će "te momente pamtiti dugo" i da će ih se "sećati ma gde bude igrao", jer mu je "želja da uvek igra u takvim uslovima".

Ipak, Novak je realan, i zna da tako nešto nije moguće, ali treba iskoristiti pozitivnu energiju i pobediti prvo Rusiju.
Lajović i Hačanov prvi na terenu
Prvi će na teren od 01.00 posle ponoći izaći Dušan Lajović i Karen Hačanov.

Zanimljiovo je da šest godina stariji Lajović vodi u pobedama sa 2:0. Ovo će im biti prvi meč na tvrdoj podlozi, jer su do sada oba puta igrali na šljaci, u Kicbilu 2016. i Madridu 2018. Rezultat u oba meča bio je isti, 6:3, 6:2 za srpskog tenisera.
Dobrodošli u LIVE BLOG
Teniske reprezentacije Srbije i Rusije vade vizu za finale premijernog ATP kupa.

Odlične igre u grupnoj fazi, te pobede u četvrtfinalima sa Kanadom i Argentinom doveli su ih do ovog duela u Sidneju koji privlači veliku pažnju.

Očekujemo odličan tenis i mnoštvo uzbuđenja, budite uz nas.

Možda vas zanima

Podeli: