Nova vest
Košarka

Subota, 18.03.2023.

18:06

Ivanović: Mali razmak između dve utakmice nije najveći problem

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je da mali razmak između dve utakmice ne vidi kao najveći problem.

Izvor: B92

Autor:B92

Ivanović: Mali razmak između dve utakmice nije najveći problem
Foto: KK Crvena zvezda

Utakmica između Zvezda i podgoričkog tima igra se nedelju od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

"Situacija je slična kao i pred naš prvi susret. Mali razmak između dve utakmice ne vidim kao najveći problem, već činjenicu da igramo protiv jedne odlične ekipe", rekao je Ivanović.


"Rekao sam i prilikom najave prve utakmice da imaju odličan odabir igrača, odlično su trenirani i vođeni. Igraju modernu, brzu košarku sa mnogo tranzicije i kontranapada i tu moramo da ih zaustavimo jer su rezultatima pokazali da imaju kvalitet
", dodao je on.

Košarkaši Crvene zvezde manje od 24 časa posle teške utakmice sa Barselonom, odradiće trening oporavka u Beogradu gde ih već sutra očekuje utakmica 22. kola protiv ekipe Studentskog centra.

"Očekuje nas zaista dobra ekipa, pokazali su to i nekim dobrim pobedama u ABA ligi. Igraće bez pritiska, sve ostalo znamo, igraju brzo, i na nama je da čvrstom igrom dobijemo tu utakmicu", rekao je košarkaš Zvezde Ognjen Kuzmić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve