Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 15.06.2020.

12:30

Janković bio na derbiju, oproštaju Miloja: Nadam se da nikog nisam zarazio

Nikola Janković, košarkaš Partizana, rekao je da je mogao da se zarazi koronavirusom bilo gde i da se nada da nije nikome preneo.

Izvor: PT

Autor: PT

Janković bio na derbiju, oproštaju Miloja: Nadam se da nikog nisam zarazio
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

U ponedeljak je potvrđeno da je centar crno-belih pozitivan na virus Covid-19.

Kompletan klub, od najnižih do najviših struktura, moraće da obavi test kako bi video da li se još neko zarazio.

"Ne znam gde sam se zarazio. Nemam čak ni ideju. Nadam se da nije još neko zarađen, mada, vidite da se dešava da je neko pozitivan, a nema simptome. Mogao sam da se zarazim bilo gde", rekao je Janković za "Sportklub".

Janković je pre nekoliko dana bio na "večitom" derbiju gde se pozdravljao sa navijačima, a potom je par dana kasnije učestvovao i na oproštajnoj utakmici "Deki ciao".

Centar Partizana igrao je tada za ekipu koji je s klupe predvodio Dejan Milojević, a u timu su bili: Nenad Miljenović, Nikola Rebić, Jovan Novak, Ognjen Jaramaz, Nemanja Dangubić, Đorđe Simeunović, Rade Zagorac, Boris Savović, Marko Luković, Novica Veličković, Milenko Veljković, Stefan Fundić i Nikola Milojević.

Na suprotnoj strani igrali su sadašnji košarkaši Mege, a kraj terena bili su mnoga poznata lica, od nekadašnjih do sadašnjih trenera, pa do superzvezda kakvi su Nikola Jokić i Novak Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu