Nova vest
Košarka 29

13.5.2024.

15:00

"Ne znam kako su Jokić i Marej provalili... Kao da igraju u zatvoru" VIDEO

Američki novinar Bil Simons i Rajan Rusilo prokomentarisali su pobedu Denver Nagetsa u gostima, čime je tim Nikole Jokića izjednačio rezultat u seriji NBA plejofa na 2:2.

Autor: B92

B92
B92
Tanjug/AP Photo/Abbie Parr

"Nisam znao šta će se desiti... Mislio sam da će ih Minesota 'počistiti'. I posle vikenda se promenilo... Ludo je... Ne razumem kako su Jokić i Marej provalili šta da rade u napadu... Pogodili su neke sjajne šuteve", kazao je Simons tokom podkasta.

Rajan Rusilo govorio je o sudijama i naveo da, i naveo da su u prvoj i drugoj utakmici "pretukli" Denver, a da se u poslednja dva meča promenio kriterijum. Takođe je naveo da je Minesota igrala agresivno.

"Mislim da je Denver na drugoj utakmici bio u 'fazonu': 'Vi ćete stvarno da igrate ovako? Nismo spremni' ", kazao je Rusilo.

"Bile su to utakmice kao da igraju u zatvoru", objasnio je Simons, komentarišući Rusilove reči.

Podeli:

Komentari 29

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 29

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

5 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

8 h

Novo Sport Video Menu