Nova vest
Košarka

14.5.2024.

21:25

Čović: Sve je viđeno, ali svašta može da se očekuje VIDEO

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana u sredu od 19.30 u hali "Aleksandar Nikolić" igraju drugi meč finalne serije ABA lige.

Izvor: KK Crvena zvezda

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Crveno-beli su prvi meč u ponedeljak dobili sa 85:82, a uoči novog duela, klub sa Malog Kalemegdana zahvalio se navijačima, službama bezbednosti, redarima i svima koji su pomogli da kako kažu, meč protekne bez incidenta.

Uoči narednog okršaja javnosti se obratio prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović. 

On je poslao apel svim Zvezdašima koji su bili na visini i nisu naseli pred početak ove serije na pokušaje da se napravi konflikt između Kluba i naših pristalica preko medija ili pojedinaca u medijima.

"Kao što smo rekli, sve je već viđeno i svašta može da se očekuje. Zato Vas molim da budemo mudri, da ne reagujemo na eventualne pokušaje sudije Damira Javora, ili nekog drugog od sudija, nenamerne greške ili eventualne provokacije, ne bacajte ništa u teren i budite kao na prvoj utakmici. Potrebna je maksimalna podrška našim košarkašima, na predstojećoj utakmici!"

"Sve pratimo i sve analiziramo, i tako i povlačimo poteze. Sve neka bude usmereno ka podršci našem timu kako bismo svi bili u funkciji da zajedno stignemo do cilja!" rekao je između ostalog predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović.

Podeli:

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Apps

Sada naplaćuju i ovo

Dok je emitovanje sadržaja uživo besplatno na svim popularnim društvenim mrežama, X je odlučio da će početi da ga naplaćuje.

Bug

10:00

3 h

Novo Sport Video Menu