Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 11.11.2019.

20:30

Moćna Zvezda "razbila" Igokeu

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Igokeu rezultatom 103:61 u poslednjoj utakmici 6. kola ABA lige.

Izvor: SN

Autor: SN

Moćna Zvezda
Photo: ABA/Crvena zvezda mts

Fantastičan meč je Zvezda odigrala u hali "Aleksandar Nikolić" pred malim brojem navijača. Uspeli su već u prvoj četvrtini da slome otpor Igokee i da steknu dvocifrenu razliku.

Lorenco Braun i Bili Beron su delovali nezadrživo, a kada su se ostali priključili, bilo je jasno da se sprema nešto veliko. Izabranici Andrije Gavrilovića su za 20 minuta košarke dozvolili Igokei tek 28 poena, dok su oni ubacili čak 53.

Braun i Beron su već na poluvremenu imali po 13 postignutih poena, dok je bilo neverovatno koliki broj zicera i otvorenih šuteva su gosti bili u stanju da promaše. Šutirali su tek 25% iz igre sa svega 6 pogođenih šuteva za dve četvrtine.

Zvezda je u trećoj četvrtini postigla 23 poena, ali njena odbrana nije bila toliko dominantna, pošto je razlika prelazila 30 poena i nije bilo potrebe za nekim nerealnim naporima, pa se taj kvartal završio rezultatom 76:45.

U poslednjoj četvrtini smo videli samo odrađivanje posla, uz nekoliko atraktivnih poteza, a Zvezda je utakmicu završila sa dve vezane trojke Dobrića i Berona i upisala pobedu rezultatom 103:61.

Najefikasniji je bio upravo Bili Beron sa 19 poena, dok su Gist i Braun imali po 13. Kinan Evans na drugoj strani imao je 16 poena, Grin je postigao 15, a Von je sa 19 bio najefikasniji.

Utakmicu između Zvezde i Igokee možete pratiti UŽIVO putem našeg LIVE BLOGA.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

107 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d