Nova vest
Košarka

Četvrtak, 18.07.2019.

21:07

Simonović: Funkcionišemo kao porodica

Košarakaški reprezentativac Srbije Marko Simonović rekao je da igrači sa nestrpljenjem čekaju početak priprema za Svetsko prvenstvo u Kini.

Izvor: B92

Autor:B92

Simonović: Funkcionišemo kao porodica
Foto: StarSport

"Svu smo motivisani, puni elana i želje za dokazivanjem i pobedom. Tako smo se uvek postavljali, tako će biti i sada. Što se nas tiče, mi i danas možemo da počnemo da treniramo", rekao je Simonović Tanjugu.

Srbija će na SP igrati u grupi D sa reprezentacijama Italije, Angole i Filipina.

"Biće jako teško, kao što su rekli i selektor i Teodosić. Ima mnogo reprezentacija koje pretenduju za sam vrh. To je dodatni izazov za nas, daćemo sve od sebe i nadam se da ćemo uz malo sreće da napravimo sjajan rezultat", rekao je Simonović, koji je goovorio i o tome šta će biti najveći adut Srbije na SP.

"Uz kvalitet koji imamo, tu su i zajedništvo i atmosfera. Funkcionišemo kao porodica već godinama unazad i to je naša velika prednost u odnosu na druge ekipe".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d