Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 20.05.2019.

17:55

Olimpijakos "blizu ABA", ništa od meča sa Panatinaikosom

Košarkaški klub Olimpijakos odbio je da se pojavi na prvom meču plej-ofa Grčke A1 lige, pa će zbog toga snositi određene posledice.

Izvor: SN

Autor: SN

Olimpijakos
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Plej-of meč Grčke lige između Olimpijakosa i Panatinaikosa na kraju neće biti odigran pošto je Olimpijakos odlučio da "održi reč" i ne pojavi se na toj utakmici, pa će zbog toga biti izbačeni u niži rang.

Iz Olimpijakosa su objavili još pre nekoliko dana da se neće pojaviti u OAKA Areni, a takođe su iz ekipe u toku dana javili policiji da neće biti potrebno za jakim merama obezbeđenja u hali, pošto Olimpijakos neće doći na utakmicu.

Istovremeno, vlasnik Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos, obratio se Panajotisu i Agelopulosu.

"Želimo da verujemo da će doći do promene u poslednji čas i da će Olimpijakos preinačiti loše donetu odluku da se povuče iz lige i da će doći u OAKA Arenu da se utakmica odigra", poručio je Janakopulos.

Prvi čovek Evrolige, Đordi Bertomeu, takođe je komentarisao novonastalu situaciju u šampionatu Grčke i napomenuo da tako nešto u Evroligi ne može da se dogodi.

"Konflikt između Olimpijakosa i Panatinaikosa je važan na lokalnom nivou, ali mi smo u toj situaciji neutralni. Razočaran sam zbog svega i smatram da je sve ovo sramota za grčku košarku"
, rekao je Đordi Bertomeu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d