Krstić: Bio je faul, ali to se ne svira

Nenad Krstić, proslavljeni srpski košarkaš, prokomentarisao je faul Bilija Berona nad Džokom Lendejlom u finalu Kupa Radivoja Koraća.

PT
Podeli
Foto: Starsport
Foto: Starsport

Čović: Ako ne bude mućke i krađe Partizan neće skoro osvojiti ABA

Kontakt između američkog i australijskog košarkaša desio se na 0,2 sekunde do kraja i crno-beli su zahvaljujući bacanjima Lendejla došli do pobede.

Krstić, koji je gostovao u emisiji "Meridian uživo", rekao je da je faul očigledan, ali...

"Lično mislim da se to ne svira. Imao sam sličnu situaciju u finalu plej-ofa Turske, to mi je maltene bila poslednja utakmica u karijeri, tačnije pretposlednja... Sudio se meni lično faul, a onda se na meni nije sudio", rekao je Krstić i dodao:

"Treba to pustiti u produžetak da se reši jer je poslednja sekunda, finale, veliki ulog... Jeste bio faul, na usporenom snimku se vidi, ali opet sa druge strane to se ne sudi. Gledam iz nekog igračkog ugla. Ne tendenciozno, drago mi je da suđen i da je Partizan osvojio, ali iskren da budem ja tako razmišljam".

KK Crvena zvezda odbila je da posle utakmice primi medalju na šta je Krstić kazao: "Ne ulazim u odluke. Ali, opet, treba biti sportista do kraja. Treba čestitati, pa kasnije videti".