Nova vest
Košarka

Sreda, 23.01.2019.

22:33

Limož ispustio pobedu, Unikaha "pobegla" Zvezdi

Košarkaši Unikahe slavili su u Limožu posle neizvesne završnice rezultatom 78:77 u drugoj fazi Evrokupa.

Izvor: LN

Autor: LN

Limož ispustio pobedu, Unikaha
EPA-EFE/DANIEL PEREZ

Unikaha je dobro otvorila meč, ali je inicijativu preuzeo Limož i vodio sve do poslednje četvrtine.

Francuzi su ispustili prednost u završnici meča, iako su vodili tokom većine četvrte četvrtine, i na kraju, pre svega svojim lošim odlukama, prepustili pobedu rivalu.

Limož je u poslednji minut ušao sa zaostatkom od jednog poena i nije iskoristio napad za vođstvo, da bi zatim, na 20 sekundi do kraja, ukrao loptu protivniku, ali im je odmah nakon toga poklonio nesmotrenom greškom.

Do kraja meča igrala se takozvana penal završnica, a Brajan Roberts je bio neumoljiv sa linije penala i priveo meč kraju u korist svoje ekipe.

Unikaha je posle četiri odigrana kola druga na tabeli sa tri pobede i jednim porazom, a ovim trijumfom je dodatno zakomplikovala stvari Crvenoj zvezdi, koja je ranije istog dana poražena od Valensije u Beogradu.

Unikahu su do pobede vodili Roberts sa 20 poena i Lesor sa 14 poena i osam skokova. Na drugoj strani istakao se Džeri Butsej sa 20 poena, a pratili su ga Hardi i Butej sa po 11 poena.

U narednom kolu Unikaha dočekuje Valensiju, a Limož Zvezdu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve