Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 24.12.2018.

11:31

Partizan strepi od zatvaranja tribina zbog Cedevite

KK Partizan mogao bi da bude kažnjen zatvaranjem tribina u narednom meču ABA lige zbog incidenta na meču sa Cedevitom.

Izvor: B92

Autor:B92

Partizan strepi od zatvaranja tribina zbog Cedevite
Foto: Starsport

Navijači crno-belih su pokvarili sjajnu atmosferu u "Pioniru" pogodivši 20 sekundi pre kraja meča u glavu igrača zagrebačkog tima Andriju Stipanovića.

Zbog toga su sudije prekinule meč na 20 tribina i napustile teren, a meč je nastavljen tek kada je ispražnjen jedan deo tribina. Cedevita je slavila u Beogradu, a Partizan tek čeka kaznu.

"Jasno je meni da su navijači nezadovoljni pojedinim sudijskim odlukama. Nije prvi put, revoltirani su. Ali ne mogu da opravdavam njihovo ponašanje. Ne može njima biti teže nego nama kada sudije počine nepravdu. Moramo da imamo strpljenja, ne smemo da izazivamo nerede. Jasno nam je da će nas ovo debelo koštati, ne znam pravilnik, ali možda nam prete i prazne tribine", rekao je predsednik Partizana Ostoja Mijailović za "Informer".

Partizan sledeći meč igra u Ljubljani protiv Olimpije 29. decembra, a domaćin je opet 5. januara protiv Mornara, do kad se očekuje odluka ABA lige o kazni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve