Nova vest
Košarka

Nedelja, 11.11.2018.

13:00

Amerikanac nasrnuo na Duška Ivanovića zbog male minutaže

Krilo Bešiktaša Džo Aleksandar nasrnuo je fizički na trenera Duška Ivanovića posle poraza od Virtus Bolonje kod kuće (94:90).

Izvor: AK

Autor: AK

Amerikanac nasrnuo na Duška Ivanovića zbog male minutaže
Foto: StarSport

Kako saznaje "Jurohups", incident se dogodio u svlačionici turskog tima nakon žustre verbalne rasprave u vezi sa minutažom Amerikanca.

Aleksandar je na tom meču igrao 19 minuta i za to vreme postigao sedam poena (2/3 iz igre), uz četiri skoka i asistenciju.

Ivanović je posle pobede nad Afjonom (80:75) u turskom prvenstvu četiri dana kasnije rekao da "nema problema ni sa kim", ali Aleksander nije bio u sastavu ekipe. Očekuje se da visoki Amerikanac dobio otkaz.

Bešiktaš je na deobi 4-8. pozicije u Grupi D FIBA LŠ sa samo jednom pobedom u pet utakmica, dok je u turskoj ligi treći sa 4-2, iza Fenerbahčea i Tofaša.

Ivanović je jedan od najcenjenijih trenera u Evropi, a tokom trenerske karijere je između ostalih vodio Limož, Baskoniju, Barselonu, Panatinaikos, Bosnu i Hercegovinu i Himki.

Dva puta je bio šampion Španije, jednom Francuske, uz trofeje kupova Španije, Grčke i Francuske, a osvojio je i Kup koraća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve