Nova vest
Košarka

Nedelja, 23.09.2018.

10:08

Repriza finala ABA – Zvezda želi "osvetu" protiv Budućnosti

Košarkaši Crvene zvezde sastaju se sa ekipom Budućnosti u finalu ABA Superkupa.

Izvor: PT

Autor: PT

Repriza finala ABA – Zvezda želi
Starsportphoto

Izabranici Milana Tomića savladali su Cedevitu u veoma dobrom meču za njih, pošto su od kraja prve deonice kontrolisali ritam utakmice.

Zvezda je na kraju slavila sa 79:68 i plasirala se u finale gde ju je čekao šampiona ABA lige koji je ranije obezbedio prolaz dalje.

Tim iz Podgorice uz dosta muke i sreće pobedio je Partizan tek posle produžetaka. U utakmici koja je bila puna tenzije i pravog takmičarskog ritma na kraju do trijumfa došao je tim Aleksandra Džikića.

Trener Crvene zvezde posle pobede rekao je da će ekipa biti spremna protiv favorita Budućnosti, čime je tako prebacio teret s pleća njegovih košarkaša.

Dve ekipe sastale su se u aprilu u finalu ABA lige i Budućnost je po prvi put uspela da postane šampion ABA i da se plasira u Evroligu.

Crno-beli sada sigurno žele sportsku osvetu i da u direktnom okršaju sa najboljim timom iz prethodne godine dođu do prvog trofeja u sezoni.

Utakmica je na programu od 21 sat u hali u Laktašima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve