Nova vest
Košarka

Subota, 19.05.2018.

13:27

Laso: Nisam nikakvu kokošku pretvorio u jastreba

Real je u finalu Evrolige sa Fenerbahčeom, a trener Madriđana Pablo Laso odgovorio je na pitanje kako je Real došao dotle posle debakla u Atini.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Laso: Nisam nikakvu kokošku pretvorio u jastreba
Foto: StarSport

Real i Panatinaikos su se sastali u plej-ofu pred Fajnal for u Beogradu i u prvoj utakmici Atinjani su razbili Real 95:67, a imali su i prednost od 35 poena u jednom trenutku.

Jedan mali Grk je ispred hotela treneru Reala rekao da su izgledali kao uplašeni pilići.

"Prvo, drago mi je da je taj dečak postao poznat. Mislim da nisam nikakvu kokošku pretvorio u jastreba. Moji igrači nisu bili uplašeni, izgledali su kao pilići, ali nisu bili. Nisam morao ništa posebno da uradim. Ono što je on rekao i što ga je učinilo poznatim je nešto što kod nas nije bilo u redu. On je to rekao iz srca i kad sam preneo to igračima, oni su to prepoznali, uradili šta treba i pokazali ko su zaista", rekao je Laso.

Real je kasnije preokrenuo i naredne tri dobio identičnom razlikom 89:82, 81:74 i još jednom 89:82, a Rel će sada pokušati da titulu prvaka Evrope vrati u Madrid posle tri godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve