Nova vest
Košarka

Nedelja, 18.02.2018.

23:49

VIDEO: Novica ujedinio navijače, vodio navijanje u Čairu

Kapiten Partizana Novica Veličković poveo je navijanje u niškoj dvorani Čair posle velike pobede u finalu Kupa Radivoja Koraća nad Crvenom zvezdom.

Izvor: B92

Autor:B92

VIDEO: Novica ujedinio navijače, vodio navijanje u Čairu
StarSport

Partizan je bio bolji sa 81:75, a Veličković je ubacio 13 poena i neke od bitnih u trenucima kada je Zvezda smanjivala zaostatak od 20 poena iz prvog poluvremena.

Iako se u poslednje vreme govorilo o novim podelama navijača Partizana posle fudbalskog 156. derbija, sa Veličkovićem su u Čairu svi pevali uglas.

"Volim ga, k'o oka dva, borim se svaki dan za njega, za slavni klub svima znan, beogradski Partizan", pevao je Veličković.

MVP finala bio je Najdžel Vilijams-Gos koji je Zvezdi ubacio 23 poena i video je šta znači puna hala jednih i drugih navijača.

"Navijam sa svim svojim navijačima, volim Partizan, svi ga volimo i volim kad je puna hala naših navijača, to je to. Idem da slavim malo sa saigračima", rekao je posle utakmice Veličković novinarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu