Nova vest
Košarka

Sreda, 08.02.2017.

22:26

EK: Bajern dobio produžetak sa 24:2!

Ekipe Lokomotive, Gran Kanarije, Bajerna, Himkija, Hapoela, Zenita, Valensije i Unikahe plasirale su se u plej-of Evrokupa.

Izvor: AK

Autor: AK

EK: Bajern dobio produžetak sa 24:2!
Foto: Getty images

Lokomotiva je osvojila Grupu E sa pet pobeda, ispred Gran Kanarije koja je drugo mesto overila sa 100:76 nad rivalom iz Endese Fuenlabradom.

Bajern je bio prvi u Grupi F sa maksimalnih šest pobeda, a u derbiju poslednjeg kola nadigrao je Himki 96:74 posle produžetka u kojem je slavio sa 24:2!

U grupi G Hapoel je sa tri pobede u nizu preuzeo prvo mesto Zenitu, koji je bio na kraju izjednačen sa Lijetuvos Ritasom posle poraza u Litvaniji u poslednjem kolu, ali je sa +8 u prvom meču dobio "međusobni" duel.

U Grupi H maksimalan učinak ostvarila je Valensija, ispred Unikahe, koja je poražena u poslednjem kolu od Cedevite, na oproštaju zagrebačkog tima od takmičenja.

U sredu je Vladimir Lučić učestvovao u pobedi Bajerna sa po dva poena i skoka, a Dragan Milosavljević je ubacio šest u porazu Albe od Valensije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve