Nova vest
Košarka

Utorak, 08.09.2015.

18:46

Berić: Pozitivna, sportska priča

Novi potpredsednik KK Partizan Miroslav Berić rekao je da mu je velika čast što će obavljati tu funkciju i da je, kao i svi, stigao kako bi pomogao klubu.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Starsport

Izborna skupština Partizana potvrdila je da je Nikola Peković izabran za novog predsednik košarkaškog kluba 'crno-belih', a njegov zamenik biće Berić.

“Velika mi je čast što sam postao potpredsednik kluba i zahvaljujem se Nikoli koji mi je ponudio to mesto.”

“Biću mu desna ruka kako bih obavio dužnost u njegovom opravdanom odustvu. Tu smo da pomognemo Partizanu. Nadam se da se pojavila ta svetlost za izlaz iz krize. Neće biti nimalo lako, ali tu smo”, rekao je Berić.

Berić je naglasio da će u narednom periodu klubu biti potrebna pomć svih koji vole ovaj tim, a da će oni predano raditi na rešavanju teške situacije. Novi trener Partizana biće dosadašnji asistent i bivši kapiten Petar Božić.

“Ovo je pozitivna priča, sportska priča. Svi smo mi deca Partizana i igračke veličine, Nikola je NBA zvezda. Biće nam i potrebna pomoć svih, ali pun sam optimizma da možemo da izađemo iz ove krize. Naravno trebaće vremena za to, ali uz svesrdnu pomoć svih struktura u klubu, sponzora, navijača nadam se da ćemo izaći iz krize”, rekao je novi potpredsednik kluba iz Humske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve