Nova vest
Košarka

Subota, 25.07.2015.

10:21

"Roda" sponzoriše Košarkaši savez Srbije

Košarkaški savez Srbije (KSS) i "Roda" potpisali su u petak ugovor o sponzorstvu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
kss.rs

Zahvaljujući tom ugovoru ova renomirana kompanija će u naredne tri godine podržati takmičenja u ženskoj i juniorskoj ligi, a planirano je da se saradnja proširi i na dodatne projekte, kao i na izgradnju terena za basket.

Ugovor su potpisali generalni sekretar KSS Andrija Kleut i izvršni direktor područja marketinga Mercatora-S Viktorija Radojević.

"Potpis ugovora je samo realizacija onoga što su se kompanija ’Roda’ i Košarkaški savez dogovorili još u februaru ove godine, pre rezultata koji su ponos svih nas, a to je zlato naše ženske košarkaške reprezentacije u Budimpešti i zlato naših mladih košarkaša u Italiji", istakao je Kleut.

Prema njegovim rečima, ovo je pomoć koja se ne vidi na na površini košarkaške priče , a to su seniorski rezultati.

"Roda’ nam pomaže u organizaciji juniorske košarkaške lige i ženske košarkaške lige. Uskoro se očekuje i donacija vidu terena u tri na tri u čemu smo kao što znate svetski prvaci", rekao je KLeut.

Radojevićeva je izrazila veliko zadovoljstvo što kompanija "Roda" postaje ponosni sponzor srpske košarke.

"Svesni smo činjenice da je srpska košarka najveći brend, ali sa druge strane pomažemo i mladima. Ugovor je potpisan na tri godine , a videćemo da se saradnja nastavi i posle toga. Roda je uz Srbiju i u dobru i u zlu", izjavila je ona.

KSS i kompanija "Roda" najavili su i zajedničke projekte, poput otvaranja ekskluzivnih radnji "Shop in Shop" u okviru Megamarketa širom Srbije, u kojima će se prodavati proizvodi KSS, košarkaška oprema i brendirani artikli.

Takođe, najavljena je mogućnost organizacije letnjih kampova i turnira sa ciljem promocije sporta i košarke među mladima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve