Nova vest
Košarka

Petak, 20.02.2015.

19:14

Milojević: Svi su uživali u talentu

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je zadovoljan posle plasmana u polufinale Kupa Radivoja Koraća i da je u Nišu viđena sjajna utakmica.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Mega je u četvrtfinalu pobedila FMP sa 92:85 i sada je očekuje susret sa Vršcem, koji je dan ranije napravio veliko iznenađenje, eliminisavši Metalac.

“Prezadovoljan sam. Svaka čast Guroviću, FMP je najbolji u Košarkaškoj ligi Srbije i nezgodan su protivnik”, rekao je Milojević.

Šut ih je sjajno služio, to nam je bio veliki problem. Najbitnije je da smo pobedili. Na terenu je bilo mnogo talentovanih igrača, verujem da su svi uživali”, dodao je Milojević.

Duel Mega Leksa i FMP-a obeležio je niz preokreta i velika neizvesnost u finišu, a Milojević je istakao da njegovi izabranici moraju bolje da odigraju u polufinalu.

Vršac je pokazao da može da pobedi Metalac, što ne bi mogao i nas. Veliki problem je što je sada Vršac opustio moje igrače. Već razmišljaju o finalu, to je verovatno bio problem i sa Metalcem”, naglasio je Milojević.

Jedan od junaka trijumfa Mege Marko Kešelj je istakao da je FMP odigrao sjajno, ali da je njegov tim bio bolji kada je bilo najpotrebnije.

Čestitam im na igri. Nismo imali rešenja za njihov pik i fantastičan šut. U nekim momentima su bili bliži pobedi, ali smo mi ostali staloženi i jaki. Ostvarili smo cilj, to je najvažnije za nas. Veličanstvena utakmica, idemo dalje”, istakao je Kešelj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve