Nova vest
Košarka

Sreda, 25.09.2013.

21:03

Blažič: Još sam psihički umoran

Slovenački košarkaš Jaka Blažič pridružio se novim saigračima iz Crvene zvezde i ističe da je spreman za nove izazove u crveno-belom dresu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Blažič je istakao da je srećan zbog dolaska u redove Zvezde, ali da se još nije odmorio posle Evropskog prvenstva u svojoj domovini, na kojem je sa Slovenijom zauzeo peto mesto.

Zvezda ima mnogo navijača. Takođe, mnogo ljudi koji rade u klubu, rade sa srcem. I mi igrači moramo isto tako nastupati, sa srcem. Moramo znati da se borimo za veliki klub, za sve oko nas. Jedva čekam da počnem sa treninzima, a i sa utakmicama. Imao sam dva dana pauze, dosta sam se odmorio, jedino sam još malo psihički umoran. Došao sam u nov klub, uzbuđen sam i jedva čekam da se uključim u rad“, istakao je Blažič.

Blažič je takođe istakao da veruje da će tim biti potpuno spreman za start nove sezone.

U subotu imamo poslednji test pred početak sezone, posle toga idemo na put. Prvo gostujemo Širokom, potom Igokei. Na tom putu ćemo imati više vremena da se upoznamo, mislim da je to odlično, jer kad dođemo nazad u Beograd očekuje nas početak Evrolige. Imamo vremena, ako svi budemo 100% mentalno prisutni na treninzima, mislim da ćemo biti spremni za prve utakmice“, zaključio je Blažič koji će u novoj sezoni nositi dres sa brojem 11.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu