Nova vest
Košarka

Četvrtak, 30.05.2013.

23:58

DV: Dominirali u svim segmentima

Trener Partizana Duško Vujošević zadovoljan je što se njegov tim sa dve pobede plasirao u finale plej-ofa, istakavši da je ekipa dominirala u svim segmentima.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Partizan je nakon 79:54 u Pioniru, bio ubedljiv i u Novom Sadu sa 82:61, te se plasirao u finale Agroživ Superlige.

"Od velikog značaja je bilo da ovu polufinalnu seriju završimo u dve utakmice. Mislim da smo sa jednom velikom dozom kvalitetne pripreme, koncentracije, odnosa prema igri, došli u situaciju da kroz dve utakmice rešimo polufinalnu seriju".

Partizan je već u prvom periodu rešio meč u Slanoj bari, jer je stekao 16 poena prednosti posle prvih deset minuta.

"U svim segmentima igre u večerašnjoj utakmici smo dominirali, pre svega kada je u pitanju prva četvrtina koja je u dobroj meri odredila sam tok utakmice. Kada kažem dominirali, tu pre svega mislim na sam način igre u odbrani, na veliki broj kontranapada koji se iz takvog načina igre u defanzivi otvorio. Praktično posle takve naše igre, bilo je vrlo teško da se ekipa Vojvodine vrati u utakmicu. Odlična kontrola ritma, odlična kontrola tempa igre i sa tog aspekta sam jako zadovoljan", analizirao je Vujošević meč.

"Crno-beli" će se za 12. uzastopnu titulu šampiona države boriti sa boljim iz duela Crvene zvezde i Mega Vizure, koji u petak igraju drugi meč. Prednost ima Zvezda.

"Čekamo sada našeg protivnika u finalnoj seriji, koja možda počne već u nedelju, naravno ako to bude Crvena zvezda. Pripremaćemo se u miru i sigurno da gajimo jedan veliki nivo optimizma pred samo finale” istakao je Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu