Nova vest
Košarka

Sreda, 03.04.2013.

23:15

Urednik Telegrafa gađao Vujoševića

Košarkaši Partizana mt:s pobedili su prvi put u sezoni gradskog rivala, a korektnu utakmicu obeležio je incident u 33. minutu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Došlo je do koškanja igrača na parketu, tu se našao i trener crno-belih Duško Vujošević, a njega je zatim loptom pogodio urednik portala 'Telegraf' Aleksandar Jovanović.

Jovanović je sa akreditacijom oko struka bio u prvim redovima do parketa, među poznatim ličnostima koje navijaju za crveno-bele. On je tokom večeri uputio je izvinjenje zbog sramnog gesta.

Do koškanja je došlo nakon žestokog prekršaja Bertansa nad Lazićem, a kada je delovalo da se situacija smiruje i kada je Vujošević pošao sa svojim igračima ka klupi, iz prvog reda, takozvanih VIP mesta, doletela je lopta koja je trenera crno-belih pogodila u telo.

Ispostavilo se da ju je bacio Jovanović, novinar poznat javnosti i kao učesnik rijaliti emisija, koga su, kako se vidi na snimcima i fotografijama iz dvorane, smirivali redari, kao i ljudi iz uprave KK Crvena zvezda, među kojima je bio i predsednik kluba Nebojša Čović.

Jovanović je u svom izvinjenju istakao da "nije bio u dvorani kao novinar, već kao navijač", a svoj potez je nazvao "nepromišljenim".

"U jednom trenutku sam loptu koja se našla u mojoj blizini bacio u pravcu igrača i tom prilikom pogodio trenera Partizana Dušana Vujoševića u rame. Nemam opravdanja za ovaj gest i želim da se ovom prilikom izvinim Dušku Vujoševiću, Košarkaškom klubu Partizan i navijačima oba kluba. Napominjem da na utakmici nisam bio ni kao novinar, ni kao urednik. Bio sam navijač, ali se nisam poneo kao navijač i priznajem svoju krivicu", navodi se, između ostalog u Jovanovićevom izvinjenju.

Na utakmici su bili prisutni samo navijači Crvene zvezde, drugih incidenata nije bilo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

145 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu