Nova vest
Košarka

Sreda, 10.10.2012.

15:03

Nule Radmana i Jarića, Dejvis dobar

U utorak su SAD-u odigrane tri predsezonske utakmice NBA klubova, a srpski internacionalci u dresu Čikago Bulsa nisu imali zapažen učinak.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Čikago je u "Junajted centru" pobedio" Memfis Grizlise sa 92:88, Vladimir Radmanović je za pet minuta jednom skočio i jednom promašio šut za dva poena, dok je Marko Jarić odigrao 125 sekundi bez učinka. Najefikasniji u timu Bulsa bio je Luol Deng sa 18 poena, Nazr Muhamed (12sk) i Nejt Robinson su ubacili po 13 poena.

U ekipi Memfisa najefikasniji je bio Džerom Džordan sa 13 poena, a dvocifren je bio još samo Ronald Marej sa dva postignuta poena manje.

Nju Orlenas Hornetsi su na svom parketu pobedio Šarlot Bobketse sa 97:82, a do pobede ih je vodio prvi pik sa ovogodišnjeg drafta Entoni Dejvis. Dejvis je 30 minuta igre postigao 22 poena (9/18 iz igre) i imao devet skokova. Odličnu partiju pružio je i centar Robin Lopes koji je postigao 18 poena i imao 13 skokova. Rajan Andreson je postigao 15 poena, a Ostin Rivers 13.

Kod Hornetsa je najefikasniji bio Ben Gordon sa 15 poena. U trećem meču Milvoki Baksi su sa ubedljivih 97:80 pobedili Klivlend Kavalirse. Najefikasniji igrač na ovom meču bio je Si Džej Majls sa 18 poena, dok su Monta Elis i Brendon Dženigs ubacili po 15 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve