Nova vest
Košarka

Četvrtak, 28.06.2012.

10:29

Gordon u Šarlotu, Roketsima 12. pik

U četvrtak će početi NBA draft, a pojedini timovi već su napravile nekoliko trejdova kako bi obezbedili što bolje pozicije u Nju Džersiju.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Najaktivniji su bili Hjuston Roketsi koji su dobili pravo na 12, a već imaju 16. i 18. pik. Njihov plan je jasan, što više "kapitala" za dovođenje Dvajta Hauarda.

Roketsi su 12. pika dobili od Milvoki Baksa kojima su prosledili Semjuela Delambera i 14. pik, a dobili Šona Livingstona, Džona Leuera i Džona Brokmana.

Hjuston je ranije dobio 18. pika za Čejsa Badindžera i pravo na Liora Elijahua.

Šarlot Bobketsi su napravili do sada najinteresantniji trejd. Doveli su Bena Gordona i prvo na pika prve runde sledeće godine do Detroit Pistonsa kojima je pripao Kori Megeti.

Gordon ima 29 godina a prošle sezone je u dresu Pistonsa prosečno beležio 12.5 poena. On je u naredne dve sezone trebalo da zaradi čak 25 miliona dolara, pa su se njegovim trejdom, Pistonsi rešili ovog visokog ugovora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve