Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 09.11.2009.

14:17

Cvetković zvanično u FMP-u

Posle dve godine Branko Cvetković je od ponedeljak ponovo član ekipe FMP iz Železnika.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bivši reprezentativac Srbije imao je priliku da sarađuje sa većinom saigrača, a najmlađe kolege upoznao je tokom deset dana rada pod komandom trenera Vlada Đurovića.

Drago mi je što sam se vratio u svoj klub, koji mi je kao druga kuća. Siguran sam da će nova saradnja pomoći i FMP-u i meni, klubu da postigne pozitivne rezultate, a meni da se vratim u što bolju formu. Ne želim da se razmećem prevelikim obećanjima, jer je potrebno vreme da se uklopim i podignem svoj kvalitet igre“, istakao je Cvetković.

Po odlasku iz Železnika Cvetković je imao uspešne epizode u Đironi i Panioniosu, a krajem prošle sezone u tri utakmice branio je boje Saragose.

Spletom nesrećnih okolnosti Saragosa je ispala iz ACB lige i došlo je do prekida saradnje. Imao sam dosta ponuda po odlasku iz Španije, ali mi nisu u potpunosti odgovarale. Vratio sam se u Železnik i jedva čekam da zaigram“, dodao je Cvetković.

Cvetković ima pravo učešća već na narednom meču NLB lige sa Hemofarmom, koji je na programu u subotu u Vršcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve