Nova vest
Košarka

Nedelja, 13.04.2008.

19:03

Tepić: "Teško je početi novu ligu"

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Košarkaš Partizana Milenko Tepić rekao je da je teško početi novo takmičenje, ali da je njegov tim pobedom nad Vojvodinom u Svislajon Superligi napravio prvi korak u odbrani titule. "Jako je teško početi novo takmičenje, posebno posle poraza od Taukeramike u četvrtfinalu Evrolige. Zato smo danas mnogo grešili i imali previše izgubljenih lopti, ali smo, uprkos svemu, pobedili, a to je najvažnije", rekao je Tepić posle pobede 66:60 u Novom Sadu.

"Ovo nam je prvi korak u odbrani titule", dodao je igrač šestostrukog uzastopnog prvaka države.

Partizan je prva dva kola propustio zbog obaveza u Evroligi, ali je danas, u prvoj utakmici u Superligi, pobedio Vojvodinu, koja je samo u prvoj četvrtini bila ravnopravni protivnik.

Plejmejker Vojvodine Dušan Đorđvić rekao je posle meča da su se on i njegovi saigrači nadali da će Partizan biti umoran od Evrolige.

"Nadali smo se da će Partizan biti umoran i istrošen od Evrolige i da ćemo možda borbenošću i tempom moći to da iskoristimo. Oni su,
međutim, iskusan i kvalitetan tim, koji pobedjuje i kada greši"
, rekao je Đorđvić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu