Nova vest
Fudbal 2

9.5.2024.

14:24

Retklif zaposlenima u Junajtedu: Ako vam se ne sviđa, tražite drugi posao

Džim Retklif, suvlasnik Mančester junajteda, nimalo se ne šali.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Njega i saradnike tek očekuje obiman posao u nameri da rekonstrušu tim i vrate ga na staze uspeha, ali čini se da je posao mnogo složeniji.

"Gardijan" prenosi kako je Retklif poslao cirkularni mejl svim zaposlenima u Mančester junajtedu, posebno onima koji poslednjih godina imaju politiku rada od kuće.

To je započelo tokom perioda koronavirusa, ali i zbog smanjenih kapaciteta kancelarija i radnog prostora, kako na samom Old Trafordu, tako ni u trening centru u Karingtonu.

Retklif je nedavno imao podatke da vidi kakav je radni učinak onih koji rade od kuće i očigledno je da nije bio nimalo zadovoljan, jer je broj poslatih mejlova pao za celih 20 odsto.

Odsustvo komunikacije i timskog duha posebno su mu zasmetali pa im je u poruci poručio sledeće.

"Ako vam se to ne sviđa, molim vas da potražite drugo zaposlenje", poručio je Retklif, koji duh jedinstva i saranje posebno neguje u svojoj kompaniji Ineos, sa kojom je stekao ogromno bogatstvo.

Nedugo pre ovog mejla, Retklif je takođe poslao poruku svima u klubu da je izrazito nezadovoljan stanjem higijene u pojedinim sektorima kluba, posebno u IT odeljenju.

Podeli:

Komentari 2

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu