Nova vest
Košarka 24

7.5.2024.

22:32

Sferopulos napravio haos posle pobede nad Megom

Trener Crvene zvezde Joanis Sferopulos napusio je konferenciju za medije.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Dušan Milenković/Starsport

On je analizirao utakmicu na konferenciji za medije, ali posle prevode čoveka iz redova Mege, naljutio se i napustio salu. 

"Ne, nisam završio, stao sam da prevedete. Prvo prevedete, prekinete me, sada ja pričam, a vi ne prevodite? Želite da prevedete ili ne? Zašto ste preveli prvi put?" rekao je Sferopulos. 

"Nisam želeo da vas prekidam "- rekao je PR Mege, na šta mu je strateg crveno-belih odgovorio da je ipak to uradio, a onda je nastavio:

"Mislim da je način na koji smo igrali meč pokazao koliko smo želeli da pobedimo, imali smo 22 asistencije i 11 izgubljenih lopti, igrali smo dobru odbranu i naterali smo protivnika na 19 grešaka i imali su 14 asistencija. Ovi brojevi pokazuju da Mega posle prve četvrtine nije mogla ničemu da se nada".

Potom je trener Sferopulos čestitao ekipi Mege.

"Čestitam im na svemu što su uradili tokom sezone, napravili su sjajan posao sa svim ovim mladim i talentovanim igračima, odlična je organizacija. Što se nas tiče, imaćemo dan odmora, nakon čega ćemo početi da se spremamo za finale", rekao je, a onda je ustao i izašao iz sale.

Crvena zvezda je uspela da savlada ekipu Mege sa 94:69 i u drugoj utakmici i tako izbori plasman u finale ABA lige. 

Podeli:

Komentari 24

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 24

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu