Krstic i Vujanic za B92: Ostajemo u Partizanu

Izvor: B92
Podeli

Najbolje rangirani Jugosloven na draftu, Nenad Krstic, najavio je za B92 kako ce i narednu sezonu provesti u Partizanu i izrazio zadovoljstvo rezultatima iz Njujorka:

"Prezadovoljan sam pozicijom sa koje sam izabran, s obzirom da nisam bio na draft kampovima. Mislim da je veliki uspeh za mene sto sam izabran u prvoj rundi, bez prethodnog odlaska u SAD. Zadovoljan sam i klubom i mojom pozicijom na draftu, medjutim ja ne zelim ove sezone da idem u NBA. Moj klub je uvek bio korektan prema meni, pogotovo Divac i Dule Vujosevic, koji su mi dali maksimalnu podrsku. Sigurno je da cu jos ovu sezonu ostati u Partizanu, jer ne zelim tamo da odem kao poluigrac", rekao nam je Krstic.

U slicnom tonu je i izjava Milosa Vujanica:

"Prezadovoljan sam time sto sam kao 36. pik izabran od strane Njujorka, iako nisam ove godine hteo da se prijavim za draft. Medjutim, Njujork je samo na osnovu kaseta, bez mojih treninga tamo, izabrao mene. Moji planovi jesu vezani za NBA, ali ne ove godine, posto planiram da sezonu provedem u Partizanu. Sto se NBA karijere tice, o tome cu razmisljati u narednom periodu, zajedno sa mojim menadzerom", rekao je za B92, Milos Vujanic.

Košarka

Stokton igra i sledece sezone?

Legendarnom plejmejkeru Jute Dzez iz americke profesionalne kosarkaske lige (NBA) Dzonu Stoktonu nedavno je operisan desni lakat, ali vlasnik kluba Leri Miler se i

NBA četvrtak 27.06. 18:43 Komentara: 2