Morant nadigrao Karija, pa poručio: Sad mu dajte MVP nagradu

Zvezda Memfis Grizlisa Dža Morant zasijala je kada je bilo najpotrebnije – u poslednjoj utakmici doigravanja za ulazak u plej-of.

Izvor: SS

Subota, 22.05.2021.

09:15

Morant nadigrao Karija, pa poručio: Sad mu dajte MVP nagradu
Foto: Profimedia

U produžetku meča protiv Golden Stejta je Morant rešio utakmicu sa dva pogotka i na kraju imao 35 poena (14/29 iz igre), uz po šest skokova i asistencija i bacio u senku Stefa Karija.

MVP kandidat neće igrati u plej-ofu, što po mnogima umanjuje njegovu mogućnost da po treći put u karijeri dobije nagradu za najkorisnijeg igrača lige.

Ali, Morant ne misli tako, već je posle izbacivanja Karija i Voriorsa, poručio:

"On je moj omiljeni suparnik na terenu do sada. Sad mu dajte tu MVP nagradu", rekao je Morant posle duela sa Karijem.

Za Karija je sezona završena, a Morant će u prvoj rundi plej-ofa zapadne konferencije igrati protiv Juta Džeza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: