Tejtum u prvoj sezoni imao brojke kao Brajant u trećoj

Džejson Tejtum, košarkaš Boston Seltiksa, u svojoj prvoj NBA sezoni odigrao je neverovatno dobro u plej-ofu za jednog rukija.

Izvor: LN

Četvrtak, 31.05.2018.

18:23

Tejtum u prvoj sezoni imao brojke kao Brajant u trećoj
Photo by Maddie Meyer/Getty Images

Tejtum je beležio sjajnu statistiku i jedan je od najzaslužnijih za plasman svog tima u finale Istoka, a ako se gledaju brojke tako nešto nije imao ni Kobi Brajant u svojoj trećoj sezoni.

Tejtum je draftovan 2017. na trećoj poziciji, a glavni čovek Seltiksa Deni Ejndž izjavio je da bi ga oni izabrali i na prvom mestu, a sada se njegova vera u mladog Amerikanca pokazala opravdanom.

Ovo je satistika koju su, Tejtum u svojoj ruki i Kobi u svojoj trećoj profesionalnoj sezoni, beležili u plej-ofu, predstavljena na 36 minuta igre.

Tejtum: 18,5 poena, 4,4 skoka, 2,7 asistencija, 47,1% šuta, 32,4 za tri i 5,1 bacanja.

Brajant: 18,1 poen, 6,3 skokova, 4,2 asistencija, 43% šuta, 34,8 za tri i 4 bacanja.

Da li Tejtum može da dostigne, ili barem bude blizu, Kobija Brajanta još je rano predviđati, ali sigurno je da je jako svetla budućnost pred igračem Boston Seltiksa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: