Teodosić: Možda se vratim "Orlovima" u junu, pričaću sa Saletom

Srpski plejmejker Miloš Teodosić rekao je da se još nije čuo sa selektorom Srbije Sašom Đorđevićem i da još ne zna hoće li igrati za Srbiju u junu.

Izvor: MLJ

Petak, 11.05.2018.

16:30

Teodosić: Možda se vratim
Getty images

Srbiji sledi treći prozor kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019. godine u Kini.

Igrači NBA klubova i evroligaša su propustili prva dva, pa je sastav Srbije izgledao znatno drugačije u odnosu na uobičajen.

Teo je zadovoljan prvom sezonom u NBA ligi i jedino zbog povrede plantarne fascije nije bio srećan, pošto kaže da se za sezonu u najjačoj ligi na svetu prethodno dobro spremio. Povrede su ga od terena odvojile na 37 od 82 utakmice.

"Ne mogu da budem nezadovoljan svojim igrama. Jedina stvar oko koje nisam zadovoljan i srećan je ta povreda koja je došla u trenutku kad sam se stvarno spremio fizički dobro, ali u svakom slučaju treba da budem zadovoljan prvom sezonom. Mislim da su i ljudi iz kluba zadovoljni, tako da ćemo videti šta će biti sledeće godine", rekao je Teodosić za TV Prvu.

Povreda je prema njegovim rečima sada sanirana.

"Dobro, ne bih se vratio iz Amerike, ne bih došao ranije i ne bi me pusstili da mi noga nije u redu tako da što se tiče povrede, super sam", dodaje Teo, koji za sada nije siguran hoće li zaigrati za Srbiju posle skoro godinu dana.

"Nisam pričao sa Saletom jer je u trenutku kad sam se ja vratio iz Amerike, on je došao. Mislim da ćemo se ovih dana pričati i videti i proceniti da li ima potrebe da igram ili da uzmem da se spremam za narednu sezonu. Ne mogu trenutno da ti dam odgovor na to pitanje", kaže Teodosić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: