Greg Popović u epizodi referendum (VIDEO)

Greg Popović, šef struke San Antonio Sparsa, spada među najbolje trenere u istoriji NBA lige, a po mnogima on je i najbolji ikada.

Izvor: B92

Nedelja, 11.02.2018.

17:23

Greg Popović u epizodi referendum (VIDEO)
Photo by Ronald Martinez/Getty Images

Popović je sa Sparsima osvojio pet prstena i od sezone 1997/1998 franšiza iz Teksasa nijednom nije propustila plej-of lige.

Konstantnost, sistem igre i odlična hemija nešto je što predstavlja zaštitni znak ovog tima, a na meču sa Golden Stejt Voriorsima videli smo sjajnu situaciju kojoj su prisustvovali Popovič, njegovo pomoćnici i Peti Mils.

Mils je u roku od četiri minuta zaradio dva faula i Popovič je morao da ga izvede iz igre.

Ipak, Greg je morao da ga vrati ubrzo u igru, tačnije na početku druge deonice, i da rizikuje sa Milsom da ne dobije i treći faul.

Kakav je pedagog i motivator Popović je pokazao u jednoj situaciji.

"Petoro nas je ovde i sada ćemo glasati. Svi imamo po jedan glas. Da li verujemo Petiju da neće dobiti treću ličnu grešku? Glasajmo. Dobro Peti, ulaziš u igru", rekao je Popović nakon što su svi digli ruku da veruju Milsu.

Pogledajte sjajnu scenu na parketu "Orakl arene".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: