Nedelja, 11.02.2018.

17:23

Greg Popović u epizodi referendum (VIDEO)

Greg Popović, šef struke San Antonio Sparsa, spada među najbolje trenere u istoriji NBA lige, a po mnogima on je i najbolji ikada.

Izvor: B92

Greg Popoviæ u epizodi referendum (VIDEO) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

Bojan

pre 6 godina

@Kramer
pa u top 3 je sigurno. Phil Jacksona vecina smatra najboljim, Red Auerbach mora biti deo svake price i onda Greg. Jedino mozda Pat Rileya da stavis, ali ipak mi je Greg bolji.
Ne znam previse o Redu, ali meni je Greg rame uz rame sa Filon, jer ruku na srce, Fil je vodio daleko jace ekipe. Naravno, cinjenica je da Greg ne bi izasao na kraj da se postavi kao autoritet Majklu, Sheku ili Kobiju, ali Fil ne bi uspevao ovoliko da izvuce od Sparsa sve ove godine.

Box

pre 6 godina

Neverovatan lik! Sa svima ima drugarski odnos dok je i svima veliki autoritet. Vrhunski trener, psiholog čovek
(stariautomat, 11. februar 2018 17:39)

Ajd da vidim tog ko nije podigo ruku, a vido da je Greg za :)

D1V1

pre 6 godina

@antiDebil

A tvoja nije? Ti jednu cijelu kulturu, koju uzgred konzumiras svaki dan, oznacis kao genocidnu a onda su oni fasisti? :D
A ti nisi ono sto konzumiras?

D1V1

pre 6 godina

@darko
Covjek je samo u nevjerici da ste toliko ostrasceni da i opravdavate, branite i podrzavate nasilje.
I ne samo vi ciji maksimum baljenja sportom su komentari na b92 i slicnim portalima nego i vasi profesionalni sportisti. Epidemija ludila...

Kramer

pre 6 godina

Pop je sjajan trener i cool lik.
Ali čisto tehnički ni objektivno ni subjektivno nije i ne može da bude ni u top 3 svih vremena a kamoli najbolji.
To je žešća glupost.

uvek se pojavi neko...

pre 6 godina

sorry TAZO ,to je izjavio Kokoskov kroz salu s Popovicem , ustvari sam Popovic je izjavio da je "ludi Srbin" ,njegov je otac Srbin i zato i novinari poticu taj nadimak , osim toga zasto mi ne bi govorili da je Srbin , recimo u Hrvatskoj kad god se igra Superbowl i ako Patriotsi igraju oni stalno govore da je on trener hrvatskih korena iako je istina isto tako pola, jer mu je majka Jaennette Munn Irkinja ,a otac ima hr poreklo, druga stvar je sto ti imas problem jer si iskompleksiran pa pokusavas da dodas da ne bi slucajno ispalo da nije Srbin ,iako su mu roditelji orginalno iz stare Hercegovine

antiDebil

pre 6 godina

Pati Mils je ubrzo posle toga napravio faul. Mehmutoglu je danas resio utakmicu trojkom.

To su fakti, mozete ih interpretirati kako vam volja.
(Amaterasu, 11. februar 2018 17:55)

Decko jel realno da poredis mehmetoglua nebitnog igraca u evropi sa osvajacem sampionskog prstena u nba...?!
(petarczv, 11. februar 2018 20:22

Princip je isti, sve ostalo su nijanse, izgleda da ti to slabo mozes da shvatis...
Da je poredio Lebrona Djejmsa sa Mahmutoluom, sumnjam da bi se ti tako zbunio ?

TAZO

pre 6 godina

"ludi Srbin"?
(bmiles, 11. februar 2018 18:07)

Ne znam koliko je "lud" ali znam je Greg, na pitanje o poreklu, vec par puta izjavlo da mu je otac pricao da su iz CG, a da njega to previse ne zanima. Covek je rodjen u USA, pretpostaljvam da ne prica srpski, tako da to "ludi Srbin" je samo da mi lozimo da smo nesto bitni...

sryugos

pre 6 godina

Kakva glupost! Trebalo je ocinski da ga osamari ili eventualno da ga davi, je li tako, grobari? 
(Pjer, 11. februar 2018 17:33) 

Nisam grobar ali kad bi znao kako je Popovic znao da povisi glas na Dankana a ovaj ga i dan danas gleda kao Boga.
Tajna Obradovica i Popovica je fer i korektan odnos, baziran na tome sta si zasluzio svojim ponasanjem i zalaganjem.
Ostali treneri pokusavaju dostici tu visinu njih dvojice.
Kraj.

laki

pre 6 godina

Koliko je željko osvojio za isti period :)? Ajde sada ovi ameri neka se jave kako je NBA liga marsa i tamo igraju vanzemaljci i teze je osvojiti.

Kyle and Peel

pre 6 godina

@tazo

ne prica srpski, tacno. kad su pitali zasto, rekao je "deda i baba su ga znali ali au ga krili od nas i pricali krisom, sami u cosku kuce".

Baranin

pre 6 godina

@Jumko
evo,molim te da prestaneš da nas blamiraš ovdje svojim komentarima,pogotovo što su Popovići moji Kuči(kao i Dule Vujošević)koji su sinonim za sve suprotno od tebe i onoga što ti predstavljaš.Ti si ovdje redovno rekorder u broju minusa ali se i dalje toga ne stidiš,nevjerovatno...Mali Budo II deo.

Joca S

pre 6 godina

Popovic je dokaz da je demokratija stvorena par stotina kilometara severno od Atine.
(Lale gator, 11. februar 2018
ja pre mislim da je ovo dokaz da je savremena demokratija nastala u SAD, ova situacija ne pokazuje koliko je Popovic veliki trener već ona od pre par godina kad je na tajmautu pred poslednji napad dao Đinobiliu da nacrta akciju i na kraju pobedili.

petarczv

pre 6 godina

Pati Mils je ubrzo posle toga napravio faul. Mehmutoglu je danas resio utakmicu trojkom. 

To su fakti, mozete ih interpretirati kako vam volja.
(Amaterasu, 11. februar 2018 17:55)

Decko jel realno da poredis mehmetoglua nebitnog igraca u evropi sa osvajacem sampionskog prstena u nba...?!

rep srpska

pre 6 godina

vjerovatno jeste najbolji trener u nba sada i jedan od najboljih u istoriji ali ako ćemo da pričamo u svijetu onda je to druga pjesma treneri u evropi su na mnogo višem nivou od trenera u nba zbog jedve važne stvari a to je pritisak! u nba u čitavoj sezoni budu otpušteni dva tri trenera u evropi jedna utakmica loša i rizikujes otkaz ima više trenera iz evrope koji bi mogli napraviti rezultat u nba
nba je liga najboljih igrača na svijetu ali po meni i ne najboljih trenera na svijetu

antiDebil

pre 6 godina

(TrenerR, 11. februar 2018 17:53)

Prica ti je malo suplja, ako ne i malo vise...
Sta mislis zasto u americi nema neamerickih trenera, mislis li da je to slucajno ? Mislis li da su svi americki treneri koji rade u nba bolji treneri od Obradovica ?

Ti pominjes nekakvo nasilje ?
Cela njihova zemlja, kultura, sport, cela njihova svest je izgradjena na nasilju, genocidu, proterivanju, ubistvima, sikaniranju, pljackanju, otimanju, konfiskovanju.... tako da, kao sto sam rekao, prica ti je mnogooo suplja !

aaaa

pre 6 godina

Gledas li LeBrone sta znaci trener? tako se pravi jak tim i timska hemija. Imao bi jos par titula da si slusao trenere i pustao pametnije da sastavljaju tim.

M6

pre 6 godina

(Kyle and Peel, 11. februar 2018 17:52)
Autoritet nema veze s godinama. Kao ni nastup (drugar ili siledzija). Neko moze da ima 20 godina i autoritet veci od onog sa 80, a neko moze da psuje/tuce/preti i ni pored toga ne bude autoritet.

Čika Velja

pre 6 godina

Uz svo dužno poštovanje prema Gregu, on nije najbolji trener u istoriji. U najboljem slučaju može biti drugi najbolji trener u istoriji. Prvi je bez sumnje Fil Džekson. Čovek koji je egoiste i psihopate (u nekom pozitivnom smislu, ako je to uopšte moguće reći u pozitivnom kontekstu) poput Majkla Džordana i Kobija Brajanta uspeo da "smiri" i istima predstavlja autoritet je neverovatno. 11 titula sve govore. Niko od njegovih zvezda nije osvojio nijednu titulu osim O'Nila. A on je to uradio sa Vejdom i Petom Rajlijem. Mj nije osvojio nijednu titulu ni pre ni posle Fila, bas kao ni Kobi, kao ni Pipen.

bmiles

pre 6 godina

Tako to radi Greg zato ga svi vole od Zapadne do Istocne obale.Sparsi ove godine grade tim,a tu su Parker i Djinobili da pomognu svojim autoritetom na parketu,iako imaju malu minutazu trude se da pomognu svom ucitelju.Nebi me iznenadilo da kupe Bogija ili Jokica jer je Greg veliki postovalac Evropske kosarke.Za Jokica je vec rekao par komplimenta,a za Bogija,obzirom da ce mu ta pozicija faliti penzijama pomenute dvojice rekao je da "mali" iz Kingsa igra pametnu kosarku,dobru odbranu i ima "laganu" ruku.Kad Greg nekom da kompliment obicno ga dovede,jer mislim da je Bogi stvoren za Sparse,pogotovo sto je "ludi Srbin" izgubio strpljenje sa Grinom i hteo vec da ga trejduje!

antiDebil

pre 6 godina

Kakva glupost! Trebalo je ocinski da ga osamari ili eventualno da ga davi, je li tako, grobari?
(Pjer, 11. februar 2018 17:33)

Ovako to rade istinske ledjende jednog malog kluba. Ovo je samo laksa prehlada, na teze slucajeve necemo da se obaziremo !

http://www.telegraf.rs/vesti/1100336-covic-pretukao-andjusa-ispred-tv-kopernikus

antiDebil

pre 6 godina

Kad se setim pre jedno godinu dana, Kavaj ne isprati igrača a ovaj kad je krenuo da viče...Lenard samo spustio glavu.
I s druge strane ima scena kad se D'Antoni svađa sa sudijom a Harden ga za ruku hvata i gura ga na klupu.
(CJ, 11. februar 2018 18:25)

Secam se scene Vejd-Spolstra, obrnuta situacija. Vejd vice na trenera a ovaj spusta glavu !

CJ

pre 6 godina

Kad se setim pre jedno godinu dana, Kavaj ne isprati igrača a ovaj kad je krenuo da viče...Lenard samo spustio glavu.
I s druge strane ima scena kad se D'Antoni svađa sa sudijom a Harden ga za ruku hvata i gura ga na klupu.

Kyle and Peel

pre 6 godina

@stariautomat

samo stariji trener sme da igra i na drugarstvo jer obicno, do tada, ima autoritet. mladji ako tako krene, gotov je.

@pjer sto se tice vas, vi sami skidate gace, kako rece pesic. ne treba davljenje uopste.

TrenerR

pre 6 godina

Aman, bre, deco i ostali gladni svađe, dosadni ste sa jeftinim zvezdaško-partizanovskim prepucavanjima na svakoj sportskoj vesti. Do zla boga ste dosadni! Nađite sebi nekog da uživate i batal'te tastature. Ovo je vest o čoveku koji je dokazano veliki trener, a očigledno i vrhunski pedagog i motivator. Ono što mene generalno oduševljava u svim vrhunskim sportskim ligama i klubovima (u Americi, voleli ih mi ili ne, to je na najvišem nivou) to je stav vrhunskih trenera, njihova sposobnost da energiju usmere na pozitivan način. Nasilje, naročito verbalno, nešto je što je naš lokalni specifikum, pre svega zato što se takvo ponašanje u društvu smatra ne samo prihvatljivim, već i poželjnim. Od verbalnog do fizičkog nasilja mali je korak. Da se razumemo, Željka Obradovića smatram apsolutno najboljim evropskim trenerom ikada, ali mislim da su mu temperament i "pedagoške metode" prepreka zbog koje nikada neće biti u prilici da, recimo, radi u NBA ligi (stručni kvalitet ima, bez dileme). Da može i naš čovek drugačije, primer je, recimo, Kokoškov sa odnosom prema svojim igračima.

Jumko

pre 6 godina

Jos jedan referendum za nebeski narod... Je li na kraju Greg veliki Srbin ili nije!? Svojatamo i njega ili ne? Plus da jeste, minus da nije. Hvala.

Amaterasu

pre 6 godina

Kakva glupost! Trebalo je ocinski da ga osamari ili eventualno da ga davi, je li tako, grobari?
(Pjer, 11. februar 2018 17:33)

Pati Mils je ubrzo posle toga napravio faul. Mehmutoglu je danas resio utakmicu trojkom.

To su fakti, mozete ih interpretirati kako vam volja.

Amaterasu

pre 6 godina

Kakva glupost! Trebalo je ocinski da ga osamari ili eventualno da ga davi, je li tako, grobari?
(Pjer, 11. februar 2018 17:33)

Pati Mils je ubrzo posle toga napravio faul. Mehmutoglu je danas resio utakmicu trojkom.

To su fakti, mozete ih interpretirati kako vam volja.

TrenerR

pre 6 godina

Aman, bre, deco i ostali gladni svađe, dosadni ste sa jeftinim zvezdaško-partizanovskim prepucavanjima na svakoj sportskoj vesti. Do zla boga ste dosadni! Nađite sebi nekog da uživate i batal'te tastature. Ovo je vest o čoveku koji je dokazano veliki trener, a očigledno i vrhunski pedagog i motivator. Ono što mene generalno oduševljava u svim vrhunskim sportskim ligama i klubovima (u Americi, voleli ih mi ili ne, to je na najvišem nivou) to je stav vrhunskih trenera, njihova sposobnost da energiju usmere na pozitivan način. Nasilje, naročito verbalno, nešto je što je naš lokalni specifikum, pre svega zato što se takvo ponašanje u društvu smatra ne samo prihvatljivim, već i poželjnim. Od verbalnog do fizičkog nasilja mali je korak. Da se razumemo, Željka Obradovića smatram apsolutno najboljim evropskim trenerom ikada, ali mislim da su mu temperament i "pedagoške metode" prepreka zbog koje nikada neće biti u prilici da, recimo, radi u NBA ligi (stručni kvalitet ima, bez dileme). Da može i naš čovek drugačije, primer je, recimo, Kokoškov sa odnosom prema svojim igračima.

Kyle and Peel

pre 6 godina

@stariautomat

samo stariji trener sme da igra i na drugarstvo jer obicno, do tada, ima autoritet. mladji ako tako krene, gotov je.

@pjer sto se tice vas, vi sami skidate gace, kako rece pesic. ne treba davljenje uopste.

aaaa

pre 6 godina

Gledas li LeBrone sta znaci trener? tako se pravi jak tim i timska hemija. Imao bi jos par titula da si slusao trenere i pustao pametnije da sastavljaju tim.

Čika Velja

pre 6 godina

Uz svo dužno poštovanje prema Gregu, on nije najbolji trener u istoriji. U najboljem slučaju može biti drugi najbolji trener u istoriji. Prvi je bez sumnje Fil Džekson. Čovek koji je egoiste i psihopate (u nekom pozitivnom smislu, ako je to uopšte moguće reći u pozitivnom kontekstu) poput Majkla Džordana i Kobija Brajanta uspeo da "smiri" i istima predstavlja autoritet je neverovatno. 11 titula sve govore. Niko od njegovih zvezda nije osvojio nijednu titulu osim O'Nila. A on je to uradio sa Vejdom i Petom Rajlijem. Mj nije osvojio nijednu titulu ni pre ni posle Fila, bas kao ni Kobi, kao ni Pipen.

bmiles

pre 6 godina

Tako to radi Greg zato ga svi vole od Zapadne do Istocne obale.Sparsi ove godine grade tim,a tu su Parker i Djinobili da pomognu svojim autoritetom na parketu,iako imaju malu minutazu trude se da pomognu svom ucitelju.Nebi me iznenadilo da kupe Bogija ili Jokica jer je Greg veliki postovalac Evropske kosarke.Za Jokica je vec rekao par komplimenta,a za Bogija,obzirom da ce mu ta pozicija faliti penzijama pomenute dvojice rekao je da "mali" iz Kingsa igra pametnu kosarku,dobru odbranu i ima "laganu" ruku.Kad Greg nekom da kompliment obicno ga dovede,jer mislim da je Bogi stvoren za Sparse,pogotovo sto je "ludi Srbin" izgubio strpljenje sa Grinom i hteo vec da ga trejduje!

antiDebil

pre 6 godina

Kad se setim pre jedno godinu dana, Kavaj ne isprati igrača a ovaj kad je krenuo da viče...Lenard samo spustio glavu.
I s druge strane ima scena kad se D'Antoni svađa sa sudijom a Harden ga za ruku hvata i gura ga na klupu.
(CJ, 11. februar 2018 18:25)

Secam se scene Vejd-Spolstra, obrnuta situacija. Vejd vice na trenera a ovaj spusta glavu !

TAZO

pre 6 godina

"ludi Srbin"?
(bmiles, 11. februar 2018 18:07)

Ne znam koliko je "lud" ali znam je Greg, na pitanje o poreklu, vec par puta izjavlo da mu je otac pricao da su iz CG, a da njega to previse ne zanima. Covek je rodjen u USA, pretpostaljvam da ne prica srpski, tako da to "ludi Srbin" je samo da mi lozimo da smo nesto bitni...

sryugos

pre 6 godina

Kakva glupost! Trebalo je ocinski da ga osamari ili eventualno da ga davi, je li tako, grobari? 
(Pjer, 11. februar 2018 17:33) 

Nisam grobar ali kad bi znao kako je Popovic znao da povisi glas na Dankana a ovaj ga i dan danas gleda kao Boga.
Tajna Obradovica i Popovica je fer i korektan odnos, baziran na tome sta si zasluzio svojim ponasanjem i zalaganjem.
Ostali treneri pokusavaju dostici tu visinu njih dvojice.
Kraj.

antiDebil

pre 6 godina

Kakva glupost! Trebalo je ocinski da ga osamari ili eventualno da ga davi, je li tako, grobari?
(Pjer, 11. februar 2018 17:33)

Ovako to rade istinske ledjende jednog malog kluba. Ovo je samo laksa prehlada, na teze slucajeve necemo da se obaziremo !

http://www.telegraf.rs/vesti/1100336-covic-pretukao-andjusa-ispred-tv-kopernikus

M6

pre 6 godina

(Kyle and Peel, 11. februar 2018 17:52)
Autoritet nema veze s godinama. Kao ni nastup (drugar ili siledzija). Neko moze da ima 20 godina i autoritet veci od onog sa 80, a neko moze da psuje/tuce/preti i ni pored toga ne bude autoritet.

antiDebil

pre 6 godina

(TrenerR, 11. februar 2018 17:53)

Prica ti je malo suplja, ako ne i malo vise...
Sta mislis zasto u americi nema neamerickih trenera, mislis li da je to slucajno ? Mislis li da su svi americki treneri koji rade u nba bolji treneri od Obradovica ?

Ti pominjes nekakvo nasilje ?
Cela njihova zemlja, kultura, sport, cela njihova svest je izgradjena na nasilju, genocidu, proterivanju, ubistvima, sikaniranju, pljackanju, otimanju, konfiskovanju.... tako da, kao sto sam rekao, prica ti je mnogooo suplja !

CJ

pre 6 godina

Kad se setim pre jedno godinu dana, Kavaj ne isprati igrača a ovaj kad je krenuo da viče...Lenard samo spustio glavu.
I s druge strane ima scena kad se D'Antoni svađa sa sudijom a Harden ga za ruku hvata i gura ga na klupu.

uvek se pojavi neko...

pre 6 godina

sorry TAZO ,to je izjavio Kokoskov kroz salu s Popovicem , ustvari sam Popovic je izjavio da je "ludi Srbin" ,njegov je otac Srbin i zato i novinari poticu taj nadimak , osim toga zasto mi ne bi govorili da je Srbin , recimo u Hrvatskoj kad god se igra Superbowl i ako Patriotsi igraju oni stalno govore da je on trener hrvatskih korena iako je istina isto tako pola, jer mu je majka Jaennette Munn Irkinja ,a otac ima hr poreklo, druga stvar je sto ti imas problem jer si iskompleksiran pa pokusavas da dodas da ne bi slucajno ispalo da nije Srbin ,iako su mu roditelji orginalno iz stare Hercegovine

Kyle and Peel

pre 6 godina

@tazo

ne prica srpski, tacno. kad su pitali zasto, rekao je "deda i baba su ga znali ali au ga krili od nas i pricali krisom, sami u cosku kuce".

petarczv

pre 6 godina

Pati Mils je ubrzo posle toga napravio faul. Mehmutoglu je danas resio utakmicu trojkom. 

To su fakti, mozete ih interpretirati kako vam volja.
(Amaterasu, 11. februar 2018 17:55)

Decko jel realno da poredis mehmetoglua nebitnog igraca u evropi sa osvajacem sampionskog prstena u nba...?!

Joca S

pre 6 godina

Popovic je dokaz da je demokratija stvorena par stotina kilometara severno od Atine.
(Lale gator, 11. februar 2018
ja pre mislim da je ovo dokaz da je savremena demokratija nastala u SAD, ova situacija ne pokazuje koliko je Popovic veliki trener već ona od pre par godina kad je na tajmautu pred poslednji napad dao Đinobiliu da nacrta akciju i na kraju pobedili.

Jumko

pre 6 godina

Jos jedan referendum za nebeski narod... Je li na kraju Greg veliki Srbin ili nije!? Svojatamo i njega ili ne? Plus da jeste, minus da nije. Hvala.

Baranin

pre 6 godina

@Jumko
evo,molim te da prestaneš da nas blamiraš ovdje svojim komentarima,pogotovo što su Popovići moji Kuči(kao i Dule Vujošević)koji su sinonim za sve suprotno od tebe i onoga što ti predstavljaš.Ti si ovdje redovno rekorder u broju minusa ali se i dalje toga ne stidiš,nevjerovatno...Mali Budo II deo.

rep srpska

pre 6 godina

vjerovatno jeste najbolji trener u nba sada i jedan od najboljih u istoriji ali ako ćemo da pričamo u svijetu onda je to druga pjesma treneri u evropi su na mnogo višem nivou od trenera u nba zbog jedve važne stvari a to je pritisak! u nba u čitavoj sezoni budu otpušteni dva tri trenera u evropi jedna utakmica loša i rizikujes otkaz ima više trenera iz evrope koji bi mogli napraviti rezultat u nba
nba je liga najboljih igrača na svijetu ali po meni i ne najboljih trenera na svijetu

antiDebil

pre 6 godina

Pati Mils je ubrzo posle toga napravio faul. Mehmutoglu je danas resio utakmicu trojkom.

To su fakti, mozete ih interpretirati kako vam volja.
(Amaterasu, 11. februar 2018 17:55)

Decko jel realno da poredis mehmetoglua nebitnog igraca u evropi sa osvajacem sampionskog prstena u nba...?!
(petarczv, 11. februar 2018 20:22

Princip je isti, sve ostalo su nijanse, izgleda da ti to slabo mozes da shvatis...
Da je poredio Lebrona Djejmsa sa Mahmutoluom, sumnjam da bi se ti tako zbunio ?

Kramer

pre 6 godina

Pop je sjajan trener i cool lik.
Ali čisto tehnički ni objektivno ni subjektivno nije i ne može da bude ni u top 3 svih vremena a kamoli najbolji.
To je žešća glupost.

Box

pre 6 godina

Neverovatan lik! Sa svima ima drugarski odnos dok je i svima veliki autoritet. Vrhunski trener, psiholog čovek
(stariautomat, 11. februar 2018 17:39)

Ajd da vidim tog ko nije podigo ruku, a vido da je Greg za :)

laki

pre 6 godina

Koliko je željko osvojio za isti period :)? Ajde sada ovi ameri neka se jave kako je NBA liga marsa i tamo igraju vanzemaljci i teze je osvojiti.

Bojan

pre 6 godina

@Kramer
pa u top 3 je sigurno. Phil Jacksona vecina smatra najboljim, Red Auerbach mora biti deo svake price i onda Greg. Jedino mozda Pat Rileya da stavis, ali ipak mi je Greg bolji.
Ne znam previse o Redu, ali meni je Greg rame uz rame sa Filon, jer ruku na srce, Fil je vodio daleko jace ekipe. Naravno, cinjenica je da Greg ne bi izasao na kraj da se postavi kao autoritet Majklu, Sheku ili Kobiju, ali Fil ne bi uspevao ovoliko da izvuce od Sparsa sve ove godine.

D1V1

pre 6 godina

@darko
Covjek je samo u nevjerici da ste toliko ostrasceni da i opravdavate, branite i podrzavate nasilje.
I ne samo vi ciji maksimum baljenja sportom su komentari na b92 i slicnim portalima nego i vasi profesionalni sportisti. Epidemija ludila...

D1V1

pre 6 godina

@antiDebil

A tvoja nije? Ti jednu cijelu kulturu, koju uzgred konzumiras svaki dan, oznacis kao genocidnu a onda su oni fasisti? :D
A ti nisi ono sto konzumiras?

Jumko

pre 6 godina

Jos jedan referendum za nebeski narod... Je li na kraju Greg veliki Srbin ili nije!? Svojatamo i njega ili ne? Plus da jeste, minus da nije. Hvala.

antiDebil

pre 6 godina

(TrenerR, 11. februar 2018 17:53)

Prica ti je malo suplja, ako ne i malo vise...
Sta mislis zasto u americi nema neamerickih trenera, mislis li da je to slucajno ? Mislis li da su svi americki treneri koji rade u nba bolji treneri od Obradovica ?

Ti pominjes nekakvo nasilje ?
Cela njihova zemlja, kultura, sport, cela njihova svest je izgradjena na nasilju, genocidu, proterivanju, ubistvima, sikaniranju, pljackanju, otimanju, konfiskovanju.... tako da, kao sto sam rekao, prica ti je mnogooo suplja !

Amaterasu

pre 6 godina

Kakva glupost! Trebalo je ocinski da ga osamari ili eventualno da ga davi, je li tako, grobari?
(Pjer, 11. februar 2018 17:33)

Pati Mils je ubrzo posle toga napravio faul. Mehmutoglu je danas resio utakmicu trojkom.

To su fakti, mozete ih interpretirati kako vam volja.

Kramer

pre 6 godina

Pop je sjajan trener i cool lik.
Ali čisto tehnički ni objektivno ni subjektivno nije i ne može da bude ni u top 3 svih vremena a kamoli najbolji.
To je žešća glupost.

rep srpska

pre 6 godina

vjerovatno jeste najbolji trener u nba sada i jedan od najboljih u istoriji ali ako ćemo da pričamo u svijetu onda je to druga pjesma treneri u evropi su na mnogo višem nivou od trenera u nba zbog jedve važne stvari a to je pritisak! u nba u čitavoj sezoni budu otpušteni dva tri trenera u evropi jedna utakmica loša i rizikujes otkaz ima više trenera iz evrope koji bi mogli napraviti rezultat u nba
nba je liga najboljih igrača na svijetu ali po meni i ne najboljih trenera na svijetu

Kyle and Peel

pre 6 godina

@stariautomat

samo stariji trener sme da igra i na drugarstvo jer obicno, do tada, ima autoritet. mladji ako tako krene, gotov je.

@pjer sto se tice vas, vi sami skidate gace, kako rece pesic. ne treba davljenje uopste.

Čika Velja

pre 6 godina

Uz svo dužno poštovanje prema Gregu, on nije najbolji trener u istoriji. U najboljem slučaju može biti drugi najbolji trener u istoriji. Prvi je bez sumnje Fil Džekson. Čovek koji je egoiste i psihopate (u nekom pozitivnom smislu, ako je to uopšte moguće reći u pozitivnom kontekstu) poput Majkla Džordana i Kobija Brajanta uspeo da "smiri" i istima predstavlja autoritet je neverovatno. 11 titula sve govore. Niko od njegovih zvezda nije osvojio nijednu titulu osim O'Nila. A on je to uradio sa Vejdom i Petom Rajlijem. Mj nije osvojio nijednu titulu ni pre ni posle Fila, bas kao ni Kobi, kao ni Pipen.

laki

pre 6 godina

Koliko je željko osvojio za isti period :)? Ajde sada ovi ameri neka se jave kako je NBA liga marsa i tamo igraju vanzemaljci i teze je osvojiti.

TAZO

pre 6 godina

"ludi Srbin"?
(bmiles, 11. februar 2018 18:07)

Ne znam koliko je "lud" ali znam je Greg, na pitanje o poreklu, vec par puta izjavlo da mu je otac pricao da su iz CG, a da njega to previse ne zanima. Covek je rodjen u USA, pretpostaljvam da ne prica srpski, tako da to "ludi Srbin" je samo da mi lozimo da smo nesto bitni...

antiDebil

pre 6 godina

Kakva glupost! Trebalo je ocinski da ga osamari ili eventualno da ga davi, je li tako, grobari?
(Pjer, 11. februar 2018 17:33)

Ovako to rade istinske ledjende jednog malog kluba. Ovo je samo laksa prehlada, na teze slucajeve necemo da se obaziremo !

http://www.telegraf.rs/vesti/1100336-covic-pretukao-andjusa-ispred-tv-kopernikus

bmiles

pre 6 godina

Tako to radi Greg zato ga svi vole od Zapadne do Istocne obale.Sparsi ove godine grade tim,a tu su Parker i Djinobili da pomognu svojim autoritetom na parketu,iako imaju malu minutazu trude se da pomognu svom ucitelju.Nebi me iznenadilo da kupe Bogija ili Jokica jer je Greg veliki postovalac Evropske kosarke.Za Jokica je vec rekao par komplimenta,a za Bogija,obzirom da ce mu ta pozicija faliti penzijama pomenute dvojice rekao je da "mali" iz Kingsa igra pametnu kosarku,dobru odbranu i ima "laganu" ruku.Kad Greg nekom da kompliment obicno ga dovede,jer mislim da je Bogi stvoren za Sparse,pogotovo sto je "ludi Srbin" izgubio strpljenje sa Grinom i hteo vec da ga trejduje!

antiDebil

pre 6 godina

Pati Mils je ubrzo posle toga napravio faul. Mehmutoglu je danas resio utakmicu trojkom.

To su fakti, mozete ih interpretirati kako vam volja.
(Amaterasu, 11. februar 2018 17:55)

Decko jel realno da poredis mehmetoglua nebitnog igraca u evropi sa osvajacem sampionskog prstena u nba...?!
(petarczv, 11. februar 2018 20:22

Princip je isti, sve ostalo su nijanse, izgleda da ti to slabo mozes da shvatis...
Da je poredio Lebrona Djejmsa sa Mahmutoluom, sumnjam da bi se ti tako zbunio ?

aaaa

pre 6 godina

Gledas li LeBrone sta znaci trener? tako se pravi jak tim i timska hemija. Imao bi jos par titula da si slusao trenere i pustao pametnije da sastavljaju tim.

TrenerR

pre 6 godina

Aman, bre, deco i ostali gladni svađe, dosadni ste sa jeftinim zvezdaško-partizanovskim prepucavanjima na svakoj sportskoj vesti. Do zla boga ste dosadni! Nađite sebi nekog da uživate i batal'te tastature. Ovo je vest o čoveku koji je dokazano veliki trener, a očigledno i vrhunski pedagog i motivator. Ono što mene generalno oduševljava u svim vrhunskim sportskim ligama i klubovima (u Americi, voleli ih mi ili ne, to je na najvišem nivou) to je stav vrhunskih trenera, njihova sposobnost da energiju usmere na pozitivan način. Nasilje, naročito verbalno, nešto je što je naš lokalni specifikum, pre svega zato što se takvo ponašanje u društvu smatra ne samo prihvatljivim, već i poželjnim. Od verbalnog do fizičkog nasilja mali je korak. Da se razumemo, Željka Obradovića smatram apsolutno najboljim evropskim trenerom ikada, ali mislim da su mu temperament i "pedagoške metode" prepreka zbog koje nikada neće biti u prilici da, recimo, radi u NBA ligi (stručni kvalitet ima, bez dileme). Da može i naš čovek drugačije, primer je, recimo, Kokoškov sa odnosom prema svojim igračima.

Baranin

pre 6 godina

@Jumko
evo,molim te da prestaneš da nas blamiraš ovdje svojim komentarima,pogotovo što su Popovići moji Kuči(kao i Dule Vujošević)koji su sinonim za sve suprotno od tebe i onoga što ti predstavljaš.Ti si ovdje redovno rekorder u broju minusa ali se i dalje toga ne stidiš,nevjerovatno...Mali Budo II deo.

uvek se pojavi neko...

pre 6 godina

sorry TAZO ,to je izjavio Kokoskov kroz salu s Popovicem , ustvari sam Popovic je izjavio da je "ludi Srbin" ,njegov je otac Srbin i zato i novinari poticu taj nadimak , osim toga zasto mi ne bi govorili da je Srbin , recimo u Hrvatskoj kad god se igra Superbowl i ako Patriotsi igraju oni stalno govore da je on trener hrvatskih korena iako je istina isto tako pola, jer mu je majka Jaennette Munn Irkinja ,a otac ima hr poreklo, druga stvar je sto ti imas problem jer si iskompleksiran pa pokusavas da dodas da ne bi slucajno ispalo da nije Srbin ,iako su mu roditelji orginalno iz stare Hercegovine

M6

pre 6 godina

(Kyle and Peel, 11. februar 2018 17:52)
Autoritet nema veze s godinama. Kao ni nastup (drugar ili siledzija). Neko moze da ima 20 godina i autoritet veci od onog sa 80, a neko moze da psuje/tuce/preti i ni pored toga ne bude autoritet.

Kyle and Peel

pre 6 godina

@tazo

ne prica srpski, tacno. kad su pitali zasto, rekao je "deda i baba su ga znali ali au ga krili od nas i pricali krisom, sami u cosku kuce".

petarczv

pre 6 godina

Pati Mils je ubrzo posle toga napravio faul. Mehmutoglu je danas resio utakmicu trojkom. 

To su fakti, mozete ih interpretirati kako vam volja.
(Amaterasu, 11. februar 2018 17:55)

Decko jel realno da poredis mehmetoglua nebitnog igraca u evropi sa osvajacem sampionskog prstena u nba...?!

sryugos

pre 6 godina

Kakva glupost! Trebalo je ocinski da ga osamari ili eventualno da ga davi, je li tako, grobari? 
(Pjer, 11. februar 2018 17:33) 

Nisam grobar ali kad bi znao kako je Popovic znao da povisi glas na Dankana a ovaj ga i dan danas gleda kao Boga.
Tajna Obradovica i Popovica je fer i korektan odnos, baziran na tome sta si zasluzio svojim ponasanjem i zalaganjem.
Ostali treneri pokusavaju dostici tu visinu njih dvojice.
Kraj.

Joca S

pre 6 godina

Popovic je dokaz da je demokratija stvorena par stotina kilometara severno od Atine.
(Lale gator, 11. februar 2018
ja pre mislim da je ovo dokaz da je savremena demokratija nastala u SAD, ova situacija ne pokazuje koliko je Popovic veliki trener već ona od pre par godina kad je na tajmautu pred poslednji napad dao Đinobiliu da nacrta akciju i na kraju pobedili.

antiDebil

pre 6 godina

Kad se setim pre jedno godinu dana, Kavaj ne isprati igrača a ovaj kad je krenuo da viče...Lenard samo spustio glavu.
I s druge strane ima scena kad se D'Antoni svađa sa sudijom a Harden ga za ruku hvata i gura ga na klupu.
(CJ, 11. februar 2018 18:25)

Secam se scene Vejd-Spolstra, obrnuta situacija. Vejd vice na trenera a ovaj spusta glavu !

CJ

pre 6 godina

Kad se setim pre jedno godinu dana, Kavaj ne isprati igrača a ovaj kad je krenuo da viče...Lenard samo spustio glavu.
I s druge strane ima scena kad se D'Antoni svađa sa sudijom a Harden ga za ruku hvata i gura ga na klupu.

D1V1

pre 6 godina

@darko
Covjek je samo u nevjerici da ste toliko ostrasceni da i opravdavate, branite i podrzavate nasilje.
I ne samo vi ciji maksimum baljenja sportom su komentari na b92 i slicnim portalima nego i vasi profesionalni sportisti. Epidemija ludila...

Bojan

pre 6 godina

@Kramer
pa u top 3 je sigurno. Phil Jacksona vecina smatra najboljim, Red Auerbach mora biti deo svake price i onda Greg. Jedino mozda Pat Rileya da stavis, ali ipak mi je Greg bolji.
Ne znam previse o Redu, ali meni je Greg rame uz rame sa Filon, jer ruku na srce, Fil je vodio daleko jace ekipe. Naravno, cinjenica je da Greg ne bi izasao na kraj da se postavi kao autoritet Majklu, Sheku ili Kobiju, ali Fil ne bi uspevao ovoliko da izvuce od Sparsa sve ove godine.

D1V1

pre 6 godina

@antiDebil

A tvoja nije? Ti jednu cijelu kulturu, koju uzgred konzumiras svaki dan, oznacis kao genocidnu a onda su oni fasisti? :D
A ti nisi ono sto konzumiras?

Box

pre 6 godina

Neverovatan lik! Sa svima ima drugarski odnos dok je i svima veliki autoritet. Vrhunski trener, psiholog čovek
(stariautomat, 11. februar 2018 17:39)

Ajd da vidim tog ko nije podigo ruku, a vido da je Greg za :)